24.12.2018

Tozkoparan 7. bölüm özet. Mavi Ay kazandıkları zafere güvenip çalışmıyor

Trt ekranlarında yayınlanan Tozkopan dizisinde geçen bölüm Mavi ay ilk galibiyetini almıştı. Sinan'ın babası yenilen oğlunu azarlarken Metelerin evinde büyük sevinç vardır. Sedef anne her şeyi olduğu gibi bu galibiyeti de abartır. Yasemin kıskanıp kendi matematik testi başarısını söyler ama annesi yanlışlarını vurgulayınca ailesine Mete'nin yanlışlarını örttüklerini kendi yanlışlarını büyüttüklerini söyler.

Salih'in kapısına gelen Ayla; Salih'ten arabasıyla ilgili yardım ister. Salih'e yakınlaşmak temas kurmak için uğraşır ama adam uzak durur. Mete buldukları harita katlandığı zaman yazının tamamlandığını fark eder ama acelesi olduğundan zaman ayıramaz.

Sinan; takımını toplayıp atalete kapılıp çalışmamakla suçlar. Çok sıkı şekilde çalışmaya başlarlar. Mavi Ay'ın nasıl olup da onları yendiğini bulmak için takip etmelerini ister. Mavi Ay takımında Mete haricindeki herkes kazanılan zafer yüzünden kutlama yapıp antremanı asar. Cihan baba ise sürekli oğluna kazananın yetenekliler değil istikrarla çalışanların olduğunu söyler.

Sinan; ormanda avlanan avcıdan Salih'i ortadan kaldırmak için yardım ister. Avcı yanında zabıtalarla Salih'in kulübesine gelip vergisiz ders verildiğini söyler. Salih'in güvenini kazanmak için Ayla; adama yardım eder ama Salih yine de kadınla fazla konuşmaz. Yasemin ise anne babasının Mete'yi desteklemesini kıskanıp daha önce tanıştığı dünya şampiyonu Ayla'ya gidip ders almak istediğini söyler. Ayla; aileye yakın olacağı için mutlu olur

Sedef anne ise Karayel'in formalarının olup Mavi Ay'ın olmamasından hoşlanmaz. Kolları sıvayıp seyirci sayısını da arttırmak için velilerin telefonlarını ister. Sedef anne Asya'nın yardımıyla video çekip izleyicileri toplamak ister. Yeni formalar yaptırır.

Cihan; Salih'e gidip kendisini tanıtır. Çıkan yangın yüzünden kovulduğu ekipte onun bir altı imiş. Hocaları Cihan'ı kovduktan sonra yangını çıkaranın Nevzat olduğunu öğrenip kovmuş; sonrasında Salih'i Cihan'ı bulmakla görevlendirmiş. Ama oradan taşındıkları için Cihan'ı bulamamışlar ve hocaları son nefesine kadar adamın onu affedip affetmediğini sayıklamış

Kerem kulübede yay ile oynarken Elif'in omzunu yaralar. Salih hoca ona kızıp ceza verir. Yarışma günü geldiğinde yeni formaları ve epey kalabalık bir seyirci grubu önünde çalışmadıkları için mahçup olurlar. Elif'in sakatlığının üzerine Kerem de mide fesatı geçirince Mete iki kere atış yapar. Ve tabi ki kazanan bu kez Karayel olur.




Hiç yorum yok:
Write comments