23.01.2019

Kadın dizisi 46. bölüm özeti, Yeliz öldü, herkes perişan


Geçen bölümün sonunda Nezir'in adamları apartmana geldikleri sırada Sarp Bahar ve çocukları alıp götürmeyi başarmıştı. Sonra silah patladı. "Kadın öldü" dediler. Üç hafta boyunca merak ettik, kim öldü diye. Yeliz ölmüş. Arif'in telefonu ile koşup gelen Enver mahvoldu, Arif elleri kan içinde, ambulansın başındaydı. Hatice, Ceyda gözyaşları içinde. Ceyda mahvoldu. Bizleri de ağlattı.

Diğer yanda Bahar telaş içinde, evdekiler nasıl diye merak ediyor. Sarp öğrendi bir kadının öldüğünü, ama Bahar'a söyleyemedi. Sarp Bahar ve çocukları getirdiği evde hiçbir şeyin hazır olmadığını görünce öfkelendi. Münir'i arayıp tepki gösterdi. Ertesi gün gereken her şey geldi eve, doktor da geldi, Nisan hastaydı çünkü. Önemli bir şeyi yokmuş.

Sarp'ın şarj aleti yanında olmadığı için kimseye haber veremeyen Bahar iyice rahatsız oldu, Sarp'a çıkıştı. Annesinin, Enver abinin onları merak edeceğini, telaşlanacaklarını düşünüp iyice gerildi.

Ceyda, perişan oldu, kendine gelemedi, Yeliz'e hep kötü davrandığını, onunla didiştiğini düşünüp ağladı. gidip morgunkapısında beklemek istedi. Hatice ve doktor Jale de ona eşlik ettiler.
Bahar'ın nerede olduğunu merak eden Hatice ve Enver iyice tedirgin oldular. Enver Şirin'i Suat'a gidip sormak için zorladı. Gittiler, ama Suat hiçbir şey söylemedi. Zaten baskını Şirin'in haber verdiğini düşündüğü için artık ona karşı tepkili ve mesafeli. münir mi Şirin mi haber verdi, bilemiyor, ikisine de şüpheci ve mesafeli yaklaşıyor.

Bu arada kocasının ilk ailesi ile birlikte olduğunu düşündükçe kahrolan Pırıl, kararını verdi, yola çıktı. Bahar, şarj aleti bulabilmek için dışarıya çıktı. O sırada, kapı çalındı, annesinin geldiğini düşünen Nisan koşup açtı. Karşısında Pırıl ve çocuklar duruyordu, yanlarında da Münir vardı.

Hiç yorum yok:
Write comments