22.02.2019

Avlu Dizisi 31.bölüm özet. Azra korkunç bir tuzağa düşüyor

Kudret Pelin'i sıkıştırıp Yıldırım'ın sözlerini hatırlatır. Hatta Yıdırım'ın annesiyle kızı tehdit eder. Annesi kızının bu söylediklerine inanmaz. Deniz etrafındakilere Pelin'e dikkat etmesini ister. Ancak Pelin Erhan ile yine de konuşmaz. Melis ile konuşmaya gider.

Azra Erhan'la beraber ceza evine giderken Hasan'ı girişte görürler. Erhan Dudu'yu görmesi için prosedürleri başlatacağını söyleyince Hasan çok sevinir. Azra Deniz'e Kudret'in kızları çalıştırdığını anlatır. Azra ve Eylem baş başa verip dernekten mi kızları bulduğunu araştırmak isterler.

Kudret de bir taraftan Deniz'e telefonu vereni araştırmaya başlar. Özlem de Kudret'in eski otelinde çevirdiğini öğrenir. Kudret torununu araştırmakta ama bulamamaktadır. Naciye torunun velayetini mahkemeden alır. Bebek bulunduğunda onda kalacağı kesinleşir.

Safiye abla diye yaşlı bir eski mahkum B1 bloğa gelir ve illaki Pelin'in odasında kalıcam diye tutturur. Gece sürekli Pelin'in odasına gider ve kızı oradan çıkarmak için uğraşır. Deniz gece bunu fark edince onu konuşturur. Eskiden mahkum olan kadın; o odanın eskiden onun olduğu ve oradan başlayan bir tünel kazdığını söyler.

Melis cezaevleri arası voleybol maçı için izin alır. Onlardan sorumlu olan Murat'ter. Takımı kurmak için heveslenirler. Bahçede koşup antreman yaparlar. Kudret voleybol maçı sırasında otelinde çalıştırmak için kız bakmaya karar verir.

Azra Yiğit'i görmeye akıl hastanesine gider. Yiğit'e yaklaşmama yasağı olmasına rağmen odasına gidip boğazını sıkıp kendisinden uzak durmasını söyler. Bir hademe gelip Yiğit'e iğne vururken hasta kaçar. Azra'nın peşindeki Necdet kadını takip eden Yiğit'i görür

Hasan görüş iznini koparır. Kızlar Dudu'ya makyaj yaparlar. Muazzez de yiğeniyle görüşteyken Hasan ve Dudu'nun ele tutuşmasına olay çıkarır. Azra ve Hasret de görüşte buluşur. Yıldırım yine Pelin'le konuşmaya gelir ve kızı tehdit eder. Kızı tartaklarken dışarıda bekleyen Murat gelip Yıldırım'la itişir.

Murat ve Oktay görüntülerin server odasından silindiğini öğrenir. Nihal'in katilinin mahkumlardan olamayacağını çünkü odanın nerede olduğunu kendilerinin bile tam bilmediğini konuşurlar.

Zerrin Naciye ile akşam ıssız bir yerde buluşur. Bir otobüs bileti ayarladığını ve torununu da vereceğini söyler. otobüs kalkmadan 15 dakika önce gelip bebeği verir. bebekle giderken ki fotoğraflarını çeker.

Birisi Azra'yı arayıp Naciye'nin torununun tutulduğu yeri bildiğini söyler. Azra kendisine verilen adrese gittiğinde boş bir inşaatta bağlı Yiğit'i görür. Tuzak olduğunu anlar ama çok geçtir. Azra'yı başına vurarak bayıltan kişi Necdet bey üzerinden Zerrin'dir. Azra kendine geldiğinde Yiğit ölüdür ve kendi ellerinde de kan vardır.



Hiç yorum yok:
Write comments