2.02.2019

Çarpışma 8. bölüm özet. Kerem'e Veli'nin büyük tuzağı

Veli hastaneden kaçırılınca Kadir'in annesi ona sahip çıkar. İsminin Asiya Karaca karaca olduğunu öğrendiğimiz kadınla konuşur. Kadın oğlu ile ilgili sorular sorar. Veli kadına oğlunun sevdiği bir kız var mı diye sorar. Kadın da oğlunu merak etmektedir.

Veli yanına gelen Demir'e silah çeker. Selim kızı yüzünden yakalandığını söyler. Veli; Zeynep'in de yardım ettiğini öğrenip hepsine kin gütmeye başlar. Birinin daha öleceğini söyler.

Selim ise Kerem'in acı çekmesini istediğini söyler. Veli Selim'e onun üzerinden birisine acı çektireceğini söyler. Selim Cemre'yi arayıp "Bugün Zeynep hanımla görüşmek istiyorum" der. Kadir gidip görüşmesini söyler.

Veli Demir'e; Kadir'in kaza gecesinin sinyal bilgilerini istediğini söyler. "İkiniz o gece yanyanaymışsınız. Siz birlikte misiniz?" diye sorar. Olayı özellikle de videoyu öğrenince onu kurtarabileceğini söyler.

Kadir'in tahminine göre Veli kendisi gibi biri olan Demir'le iş yapacağını söyler. Cemre'ye "Git Belma ve Demir'le hesaplaş. Çarşıyı pazarı karıştır" der. Kerem'e de "Cemre'nin peşini bırakma çünkü Demir, Belma ve Yakup kızın canını yakmak için peşinde olacaklar" der. Meral'i arayıp paranın hazır olduğunu söylemesini videoyu alıp parayı vermemeyi planlarlar.

Kadir de emniyetteki muhbiri bulmak için harekete geçer. Muhbir ise Veli'ye hastane baskını için hayıflanır. Bırakmak istediğini söyler ama Veli 2 şey için yardıma devam etmesini ister. Birincisi Yakup ve Meral'in adresleri; ikincisi elini kirletmesi..

Amir de Adem'den hemen muhbirin bulunmasını ister. Kadir; karısı Aslı'nın küpelerine ulaşıp Ona gönderenden başlamasını ister

Amir; Selim'e gidip hastane baskınında ve memurlarının yaralanmasında bir sorumluluğu varsa onu vuracağını söyler. Tıpkı Kadir gibi o da cama kurşun sıkıp; bana da dava açabilirsin diyip çıkar

Selim Zeynep'le görüşüp bir kaç tane dava ile ilgili yardımı olacağını söyler. Bunun yanına ekstradan şirketin finans bölümünün başına geçmesini ister. Zeynep Kadir'in annesine ulaşabilmek için Selim'in şirketine gireceğini söyler.

kadir yeni gelen kızla konuşup Adem'in muhbir olduğunu bildiğini; yardım etmesini ister. Megerse sadece kızı sınamak için yapmış; kız Adem'e koşa koşa gidip söyleyince kızın temiz olduğunu anlarlar.

Yakup ve Meral; Belma'yla buluşup avans ister. Veli Yakuplara baskın yapıp onları alır. Meral ile anlaşma yapar. Cemre oyunu başlatmak için Meral'i arayıp "Para hazır. Videoyu akşam söyleyeceğim yere getir." der. Meral'in videoyu getireceğini söylediği yere Kerem ve Kadir gider.

Cemre Demir'le de Belma ile de yüzleşir ama o kadar pişkindirler ki kız daha çok sinir olur. Belma Demir'e Cemre'yi öldürteceğini söyler

Meral'den aldıkları videoda Veli vardır. Veli Kadir'e annen senin mezarının başında Aşiyan mezarlığında ama oraya gidersen Zeynep'in kafasına sıktırırım. "Annene mi Zeynep'e mi gideceksin" der. Kadir Zeynep'e gidip onu ve kızını kurtarır. Zeynep'i esir alan kişilerden birinin emniyete yeni gelen kız olduğunu maskesini çıkarınca görürüz

Kadir fırlayıp gidince aynı şeyi Kerem'e de yapar. Cemre'yi ve annesini kaçırır. Adreslerini söyler. Kerem Cemre'nin babası yüzünden güvende olacağını düşündüğü için annesine gider ama orada Cemre vardır. Veli onu görüntülü arar. Annesiyle vedalaşır. Annesi de sonrasında Veli'ye okkalı laflar eder. Veli çıkar ve yüzü maskeli Demir'e anneyi öldürme emrini verir. Veli çıkarken içeriden bir el silah sesi gelir.

Hiç yorum yok:
Write comments