2.02.2019

İstanbullu Gelin 70. bölüm özet. Adem ve Fikret tekrar birlikte

Fikret; karısı ve Okan'ı otelin barında başbaşa görünce zaten sinirli olduğu adama yükselir. Olanları anlatınca karısı ile beklemeye başlar. Ancak müşteriler kaza yaptığını söyleyince Okan iptal oldu gelemeyeceklerini söyleyince Fikret Okan'ın üzerine atılıp yumruk atar. İki erkek kavga ederken İpek çıkıp eve gelir.

Fikret eve gelip olay çıkarır. Faruk olanları bir de Okan'dan dinleyelim diyince daha da öfkelenip gider. Meyhanede otururken Adem de tesadüfen gelir. Adem de boşanmanın önceki günü olduğu için gelmişmiş. O da oturur ve iki kardeş Okan'a Faruk'a söylene söylene içerler.

İpek kocası hala üzerine gelince sinirlenir. Esma hanım da ona suç bulunca İpek daha da öfkelenir. Çocuklarını valizlerini alıp evden gidecekken Nurgül ona kocasının özenip romantik yemek hazırladığını; hayal kırıklığından kızgınlığının arttığını söyler. İpek gitmekten vazgeçer.

Faruk Okan'ı arar ama o konuşmak istemediğini; bittiğini söyleyip telefonu kapatır. Asistanı kızı arayıp Okan'ın planlarını; adamın doğru söylediğini öğrenir. Faruk ortada kalır. Faruk ertesi gün Okan'a gidip adamı sakinleştirmeye; ortaklıktan ayrılmamaya ikna etmeye çalışır

Dilara ve Adem boşanır. Süreyya da mahkemeye gider ama Dilara onunla konuşmaz bile. Esma; Yaz'ı uyuturken yakasından düşen broş; bebeğin eline girip yaralar. Anastasia ismindeki kadını çağırır. Esma hanım Süreyya'ya kırılır.

Güneş Adem'in Bursa da ev tutmak için hareket edeceğini öğrenir. Güneş; Adem'in evinin anahtarını almadığını, telefonlarına dönmediğini görünce terk edildiğini düşünür. Eve gelen Adem'e laf söylemesine fırsat bırakmaz. Gece eve geç gelir. Adem ona yüzük alıp birlikteliklerini başlatır.

İçkili eve gelen Fikret'e karşı İpek alttan alır. Adam yaptığı organizasyonun resimlerini gösterip yaptıklarını anlatır. Karı koca barışır ama sabah İpek işe gidicem diyince gene olay çıkar. İpek eşyalarını toplayıp annesine gider. Akşam haberi olan Fikret karısıyla konuşmak ister. Her şey tam rayına otururken Okan'ın mesajı ortalığı karıştırır

Faruk Fikret'i ikna etmeye çalışır ama kardeşi Okan'a ters konuşup çemkirir. Yemekte Garip yardım teklifine Faruk sert çıkıp sonra özür diler. Fikret akşam İpek'in yanından çıkıp eski yaza hanelerine gidip geceyi orada geçirir. Adem elemanından bunu duyunca konuşmak için yanına gider. Tekrar birlikte hareket etmek için el sıkışırlar





Hiç yorum yok:
Write comments