13.02.2019

Çukur Dizisi 52.bölüm özet. Koçovalılar ve Karakuzular Çukur da

Geçen bölüm sonunda Uluç reisin çağırdığını söyleyen bir adamla mekana giden İdris ve Emmi; orada diğer çete liderlerini ve Çetoyu görür. Çeto'nun bastığı adamlarla konuşup Çukur'a girmek için onları zorlar. Onlarda İdris'e Kara kuzuların mahalleye girmek istediklerini Koçovalıların sözünü dinleyeceklerini falan söyler ama İdris kalkıp gider.

İdris Meliha'ya gidip Yamaç'ı çağırtır. Bu mevzuyu konuşup kuzuların Çukur'a dönmesini konuşurlar. Abilerini ertesi gün çağırıp konuşurlar. Bu kadar insanı beraber oturmaya ikna eden kişi Çeto olamaz. Arkalarında daha güçlü birisi var. Eski defterleri karıştırmak isteyen biri var galiba der ve Baykal'ın adını hatırlarlar. İdris baba onlara Kuzularla yaşamaktan başka çareleri olmadığını söyler.

Sena Mahsun'a silah çeker. "Ben Mahsun değil Fikret'im senin yanında" der. Sena onun bu tavrından da sözlerinden de etkilenip adamı vuramaz. Selim ise şüphelenip eve gelince Sena ve Selim konuşurlar. Sena arkadaşı Deren'e ulaşamayınca evine gider.

Deren önce kapıyı açmaz. Sonra 1 ay kadar önce Fikret'le buluştuklarını her hafta gelip Fikret'in kendisini hatırlatıp onu tartakladığını söyler. Sena Deren'i Çukur'a evine getirir. Yamaç Saadet ve Salih beraber kalsın diye güvenli evlerden birine gitmesini ister.

Metin eve giremeyecek kadar kötüdür. Aliço'nun oraya gidip ağlar. Aliço bu haberi Yamaç'a verir. Yamaç Metin'in çocuğunu kaçıran Zülfü'nün çocuklarıyla konuşmaya çalışır. Çocuklar Kuzuların kardeşleri olduklarını ve kardeşlerin böyle yapacağını söyler.

Meliha İdris'e "Çukur'a geri dön" der.Yamaç Çukur'a dön der. En son Aliço da gidip konuşur

İdris baba Uluç reise gider. Yamaç da Çeto'yla pazarlığa gider ama eli o kadar güçsüzdür ki sözleri havada kalır. Bu da onu sinirlendirir. Çeto'yu çıkışta Salih ve Cumali takip eder. Adam birisiyle buluşur. Salih buluştuğu kişiyi takip eder; girdiği bir evde çatışırlar. Evde bağlı birini bulurlar. Salih ve Cumali eskiden Kara kuzuların üst rütbelilerinden olduğunu öğrendikleri adamı Yamaç'a getirirler

Yamaç Metin'e haber yollayıp "Yıkansın giyinsin gelsin" der. Herkes öldürecekler zannederken Yamaç onu Emmi gibi bir rütbeye getirir. Karakuzular mahalleye gövde gösterisi ile gelirler. Yamaçlar mahallede kimsenin kalmamasına şaşkındır ama kuzuların karşısına çıkarlar. O sırada bulundukları sokakta Koçovalıların Çukur işareti olan kocaman bayraklar açılır. Yamaç en deli sırıtmasıyla "Çukur'uma hoş geldiniz" der




Hiç yorum yok:
Write comments