12.02.2019

Muhteşem İkili 12.bölüm özet. Apar topar FİNAL

Geçen bölüm sonunda elebaşını bulmak için Barca ve Mkc timci kılığında içeri girer ama deponun basıldığını öğrenen Profesör başka destek timcilerle orayı temizletmek ister. Polisler oraya da gelir. Patron yakalanamaz ama ikilimiz ve bazı belgeler kurtulur.

Cezaevi gibi kullandıkları yerdeki uzun süreli mahkumu Barca konuşmaya ikna etmiş. Profesörün adamı Ahsen aracılığıyla içeri birini sokup mahkum dedikleri adamı zehirletir. Barca son anda adamı kurtarır ama hastaneye yoğun bakıma alınır.

Mkc'nin durumu kötüye gitmektedir. Ertesi gün ameliyat olmasına karar verilir. Son gecesini evinde geçirmek ister. Herkesle vedalaşıp emanet eder. Kaan dik durmaya çalışır. Patron bu arada Mkc'nin ameliyatına girecek narkozcuyu tehdit edip onu öldürmesini ister. Adam çaresiz kabul eder.

Mkc ele geçirdiği altınları nereye nasıl sakladığını Barca'ya anlatır. Bu arada profesörün ekibinden bir adam altınlara baskın yapar. Bunun haberi Mkc'ye gelir. Mkc Barca'ya söyler. Oraya baskın yapar. Adam Barca'ya Mkc'nin öldürüleceğini söyler. Barca hemen yola çıkar. Yüksel amiri arar. Ama kötü adamlar ameliyathane önündeki polisleri etkisiz hale getirip yerine geçtikleri için başarılı olamaz.

Adamlar jamer aracılığıyla tüm cep telefonu sinyalini keser. Barca ve polisler son anda yetişip Mkc'yi kurtarır. Adam Amerika'ya gizlice gidip orada ameliyat olmaya karar verir. Yüksel amir işlemleri halleder. Mkc oğlu ile vedalaşıp onu Barcalara emanet eder. "Muhteşem olamadık ama iyi bir ikili olduk kardeşim" cümlesiyle diziye final yaptırırlar. Bence bu kadar apar topar bir finali haketmeyen bir diziydi. Belki bir bölüm daha yayınlayıp hikayeyi toparlayabilirlerdi. 


Hiç yorum yok:
Write comments