3.02.2019

Erkenci Kuş 28. bölüm özet. Fabri planını uygulamaya koyuyor

Sanem Can'ın evlilik teklifini kabul edemez. Tam her şeyi ona anlatacakken Leyla gelir ve annesinin fenalaştığını söyleyip Sanem'i de alıp gider. Emre kıza şimdilik bir şey söylememesini ister. Sanem ise Can'a sürekli yalan söylediği için "Evet" diyememenin sancısını yaşarken Can da neden olumlu olumsuz bir cevap alamadığını bilememenin şokunu yaşar. Sanem'le buluşup konuşur ama kız sadece Can'a ailelerle ilgili bir şeyler geveler. 

Hüma hanım Sanem'in evlilik teklif ettiğini ama kızın kabul etmediğini duyunca bir şey sakladığını tahmin eder. Ceyda'yı arayıp iki sevgilinin arasının bozuk olduğunu Can'ı aramasını tembihler. Ceyda gece Can'ı arayıp bara yanına gider. Sanem bunu Can'dan duyunca gece Osman'ın arabasını alıp dağ evine gidip onları kontrol eder. Bu güvensizlik Can'ı çok kızdırıp küstürür

Hüma'dan Sanem'in Can'ın evlenme teklifini kabul etmediğini öğrenen Aylin; bunu hemen Fabri'ye haber verir. Fabri parfümünü hızlandırmaya ve Fikri Harika'nın Mc'e yaptığı kampanyayı öğrenmeye odaklanır. Aylin'den kampanyayı öğrenmesini ister. Kadın Sanem'in bilgisayarındaki verileri ve defterindeki fikri çalar. Sanem'in slogan fikrini Deren'e kendi fikri gibi verir. Böylece kampanyanın directorünün Deren olmasını sağlar. Yardım ediyormuş gibi yaptığı Deren'den kampanyanın gelişmelerini de öğrenir. Mc de kendisine sunulan kampanyayı beğenir.

Mevkibe Leyla'yı Osman ile ilgili sıkıştırır. Osman'la beraber olması için destekler ama kız yine de Osman'a mesafeli davranır. Ayhan da abisini korumak için Leyla ve Emre'nin görüştüğünü söyler. Osman biraz tavırlı davranır. Şirkette Aylin; Emre'ye Leyla'nın gördüğünü görüp samimi davranır. Ardından Leyla'ya gidip tekrar beraber olduklarını söyler. Leyla da şirketten ayrılmak; Emre'den uzak durmak için Osman'la buluşur. Konuşma kız istemeye varır.

Leyla önce kardeşine sonra anne babasına Osman ile evleneceklerini; o akşam istemeye gelineceğini söyler. Osman için kız istemeye Melahat gelirken Sanem Can'ı Ayhan Ceycey'i çağırır. Ceycey'in evinden çıkması gereklidir. Melahat'ın evinin boşalacağını öğrenince o evi kendine ister. Artık Ceycey de mahalleye taşınacaktır. Leyla'nın o akşam isteneceğini annesinden öğrenen Emre panikleyip ulaşmaya çalışır ama geç kalmıştır.

Fabri Red More'dan önce parfümü çıkarır hem de onların sloganıyla çıkarır. Her şeyleri bire bir aynıdır. Aylin o gün işe gelmemiştir. O gece Fabri lansman da yapacaktır. Bir de Can'a lansman için davetiye ve parfümün testerini yollar. Can testeri koklar Sanem'e bakar.


Hiç yorum yok:
Write comments