16.02.2019

Erkenci Kuş 30. bölüm özet. Sanem'in çabaları sonuçsuz kalıyor

Can; Sanem'e kokusunu verdiği için kızar. Dağ evine gider. Orada Polen'i gördüğünde şaşırır. Can ona "Artık sen de herkes gibisin" der. Sanem buna üzülür. Polen de Can'a Balkanlardaki bir fotoğraf çekimi için kandırmaya çalışmaktadır. Sanem Can'ın kendisiyle ilgilenmemesine; bir de Polen'e yüz verdiği için daha da üzgündür.

Mevkibe hanım Muzaffer'le ortak yeni bir dükkan açar. Doğal ürünlerin satışı iyi giderken Nihat bey indirim yapmaya başlar. Mevkibe hanım da indirim yapınca kar değil zarara geçerler. Annesi ise ortak olduğu için Muzaffer'i evden kovar. O da Ceycey'e gider.

Can kafa dinlemek ve karar vermek için şehir dışına gitmeye karar verir. Emre bunu hemen Leyla ve Sanem'e söyler. Sanem için rezervasyon yaparlar. Sanem ile otelde karşılaşan Can; bu durumdan hiç hoşlanmaz. Sanem seminer için geldiğini iddia edip Can'ın da katılmasını sağlar. Akşam dans ederler ama Can Sanem'den uzak durur. Gece Sanem'in ısıtıcısı çalışmadığı için geceyi Can'ın odasında hatta aynı yatakta geçirir.

Can; Aylin'den kurtulup ortaklıktan çıkarmak için şikayetini geri almayı teklif eder. Avukatı kabul eder. Osman içecek firması tarafından tekrar istenince reklamlar için anlaşırlar. Muzaffer organik ürün dükkanı için Ceycey'e afiş tasarlatırken Gülriz'le de yakınlaşırlar

Hüma hanım Can'ın gideceği yeri Polen'e söyler. Böylece Polen de oraya gelir. Can'a Balkanlarla ilgili çok güzel olanaklar vaad eder. İstanbul'a Sanem'le dönen Can; kızı şirkete bırakır ve artık şirkete hiç gelmeyeceğini Polen'in teklifini kabul edeceğini söyler

Hiç yorum yok:
Write comments