5.02.2019

Yasak Elma 31.bölüm özet. Dündar ve Zeynep el ele

Ender Yıldız'a Kemal'in tanıdığı biriyle ilgisi varmış gibi yapmalarını teklif eder. Kurban olarak İrem'i seçmiştir. Yıldız ilk başta kabul etmese de Kemal'in Zehra ile evlenmesini istemediği için kabul eder. Ender'le anlaşırlar.

Zehra Dündar'a açıklama yapmak zorunda kalır ve geçmişteki olayları anlatır. Dündar da Alihan'a kızar ve hem bu adamı uzak tutmak; hem de intikam almak için size yardım edebilirim der. Kararı Zeynep'e bırakır. Sevgili rolü oynamaya ve kimseye söylememeye karar verirler.

Zeynep annesinin gönderdiği reçeli almak için Yıldız'a uğramak ister. Dündar'la Halit karşılaşır. Çocuğun babasını tanıyormuş; sohbet ederler. İlayda ismindeki kötü arkadaşı Erim'i arayıp durmaktadır.

Enden Alihan'ın kafasını velayetle şişirir. Ertesi akşam bir partiye kendisi ile gelmeye ikna eder. Tek sıkılacağı için Hakan ve İrem'i de çağırmasını ister. Yıldız Halit'ten Zeynep'le gidicez diye izin alır. Ender Kemal ile Zehra'nın gelmesini sağlar

Halit'in ilk iş ortağı Tuncer vefat etmiş. Cenaze evine taziyeye gider.

Alihan Halit'in zaman zaman annesinin mezarını ziyaret ettiğini öğrendiğini Hakan'a söyler. Hakan Zeynep ile Dündar'ın sevgili olduklarına inanmaz. Zeynep ablasına sevgili rolü yaptıklarını söyler.

Emir Lila'ya "Ayrılmamız gerek; ayrı dünyaların insanlarıyız" der.
Caner Dündar'ın kıyafetini düzeltir ve akşamki kareoke etkinliğine giderler. Dündar sahneye çıkıp Zeynep için şarkı söyler. Alihan bunu epey kıskanır.

Yıldız İrem'den Kemal'e yazdığı mektubu vermesini ister. İrem Kemal'e zarfı verirken Ender; Zehra'nın bu sahneyi görmesini sağlar. Zehra kıskançlık yapsın mı yapmasın mı bilemez. Kağıdı arar ama bulamaz çünkü boş olan kağıdı Kemal zaten atmıştır. Kağıdı bulamayınca iyice şüphelenir.

Yıldız İrem'le buluşup ona Kemal'in evinde üzerinde adının yazılı olduğu kolyeyi düşürdüğünü; gidip almasını ister. Cafe çıkışında Hakan'la karşılaşan İrem; Yıldız kimseye söylememesini tembihlediği için yalan söyler. Ender arayıp Zehra'yı Kemal'in evine gitmesi için fiştikler.

Zehra evin dışında beklerken İrem taksiyle oraya gelir. İrem'in arkasından gelen Zehra olay çıkarır. Kemal ne dese Zehra inanmaz ama Kemal ona bir kağıt gösterince inanır. Kemal ve Zehra o gün gidip evlenmişler ve bunu köşke gelip Yıldız'a söylerler.

Ender kahvaltıda da Alihan'a İrem ve Kemal ile ilgili bir şeyler ima eder. Ardından da bir daha ofise gidip Zehra Kemal'in evinde İrem'le onu basmış der. Alihan inanmak istemese de arkadaşına olanları anlatır. Hakan şaşkındır ama İrem'le yüzleşip onu yalancılıkla suçlayıp masadan kalkar. O sırada Ender İrem'i arayıp buluşmak ister. Buluştuğunda İrem'e Yıldız'la olan konuşmasını dinletir.

Hakan'ın yardımıyla Alihan Zeynep'i terk edilmiş bir eve getirtir. Ona piyano çalıp şarkı söyler.



Hiç yorum yok:
Write comments