12.02.2019

Yasak Elma 32.bölüm özet. Kardeşlerin arası açılıyor.

Yıldız kardeşi ve Ender'i arayıp Kemal ile Zehra'nın evlendiği haberini verir. Köşkte aileler toplanıp kutlama yemeği yerler. İrem köşke gidip Yıldız'a yaptıkları yüzünden bağırmaya başlar. Yıldız köşeye sıkışınca Zeynep suçu üzerine alır. İrem bunu fark eder. Yıldız kocasına bir şeyler anlatıp geçiştirir. Olayı fark eden Kemal de olayı geçiştirir.

İrem olanları Zeynep'e anlatır. Yıldız'ın Ender'le iş birliği yapmasını öğrenen Zeynep şaşkındır. Ertesi gün Zeynep Yıldız'ı evinden kovar. Anlattıklarını dinlemez. Yıldız çok ama çok üzülür. Ender'e gidip kardeşiyle arasını bozduğu için ona bedel ödeteceğini söyleyip çıkar.

Alihan'ın Zeynep'e yaptığı piyano ve şarkı sürprizi işe yaramayınca adam umutsuzluğa kapılır ve arkadaşı Hakan'la buluşup içmeye başlar. Eve gelen Alihan'a Ender Zehra ve Kemal'in evlendiği haberini verir.

Erim o kötü arkadaşlarından kız olanıyla telefonda konuşur. Şöför Sıtkı kızın o kız olduğunu bilmeden onu idare edeceğine söz verir.

Yıldız Kemal'le çay bahçesinde buluşup restleşir. Yıldız'ın evde feci canı sıkılır.

Zeynep Hakan'la iş yerinde konuşur. Hakan; İrem'in kendisine yalan söylemesine kızgındır. İrem ise toplanıp Bursa'ya dönmeye karar verir. Zeynep bunu Hakan'a söyler ama adam böylesinin daha iyi olacağını düşünüp kızı aramaz.

Geçen gün ölen arkadaşı Tuncer'in karısı ile buluşur. Adamın Halit'e bir kutu ve mektup bıraktığını söyler. Yurt dışındaki kasasından alınanları Halit'e verir. Halit'e bir mektup ve kendisinin saatinin aynısını bırakmıştır. İlk kazandıkları parayla aynı saatten almışlarmış.

Lila annesi ve babasıyla buluşup onlara Emir'le birlikte olduğunu ama ayrıldığını söyler. Annesine söylediği gibi zengin olmadığını söyler. Ailesiyle kavga edip Emir'le konuşmaya gider. Onu bulamayınca Zeynep'e gider; Alihan yiğenini almaya gelir. Zeynep mahsustan Dündar'la buluşacakmış gibi evden çıkar. Alihan onu çorbacı da bulur.

İş yerinden bir kız Emir'e yazmaya başlar. Sonrasında arkadaşı ile bir dolap çevirmeye başlar. Kızlar şirkette Emir'i cüzdanını ve parasını çalmakla suçlar. Gerçekten de cüzdan Emir'in paltosunun cebinden çıkar. Olay yöneticilere yansır. Emir'i işten çıkarmak zorunda kalırlar.

Zeynep şirkette Emir'e iftira atan kızla konuşmak ister ama kadın konuşmaz. Yıldız Zeynep'e uğradığında Emirlere deuğrayıp olanları öğrenir. Olayı çözeceğini ama karşılığında Zeynep ile kendisini barıştırmasını ister. Kadına vermesi için Yıldız onlara para verir. Para ile kadını konuşturduklarında kadın Ender'in adını verir.

Ablasının zaten Emir'e gıcık olduğunu bilen Caner yıkılır. Ablasına çok kızar. Ender kendisine çok kızan kardeşinin gönlünü almak için evine gider. Caner yine çok sinirlidir. Kapıyı yüzüne kapatır. Ender çok üzülünce arkasındaki Yıldız'ın sesini duyar ve tüm bunları yapanın o olduğunu anlar.

Halit kendisindeki saati ve arkadaşının gönderdiği saati Alihan'a yollar. Alihan saatleri görünce hata yaptığını; annesiyle gördüğü kişinin Halit olmadığını anlar.






Hiç yorum yok:
Write comments