1.03.2019

Avlu Dizisi 32.bölüm özet. Kudret'in büyük baskını

Star da yayınlanan Avlu dizisinde heyecan doruktaydı. Azra baygınken Necdet çoktan Yiğit'i bıçaklamış, adamın bağlarını çözmüş; kadının eline tutuşturduğu bıçağa parmak izlerini bulaştırmıştır. Necdet polisi arar ama Azra polis gelmeden kıl payı kaçmayı başarır

Pelin'in davası vardır ve Azra'nın gelmemesi sevenlerini korkutur. Yıldırım Pelin'e annesinin yaptığı kazayı ve kadının hastanede yattığı resimleri gösterir. Pelin'i annesi ile tehdit eder. Pelin de Yıldırım'ın istediği gibi ifade verir. Pelin çok üzgündür. Ona inananlar da üzgündür.

Yiğit'in cinayetini Tolga isminde bir komiser alır. Daha ilk dakikada bir terslik olduğunu anlar. Ölü kendini savunmadığı için ellerinin ayaklarının ve ağzının bağlı olduğunu düşünürler. Ağzının kenarında yapıştırıcı izine rastlamışlar ama bantta ipler de ortada yoktur.

Deniz Pelin'den olanları öğrenir. Pelin'in bıçakladığı Burak kendisine gelmiştir. Erhan tekrar Pelin'le konuşur. Kız ifadesini değiştirmeye de vekaletini Erhan'da tutmada da kararlıdır.

Deniz'in de Kudret'in de yatağına Naciye'nin torunuyla otobüse binerken resmini koyarlar. İkisi de kaçırma olayını birbirinden bilir. İlk voleybol maçı Denizler ve Kudret arasında olur.

Tolga üniversiteye gitmediğini, işe gitmediğini öğrenir. Azra kıyafet değiştirir. Telefon sinyalinden yerini bulan 2 polis peşinden koşar ama yakalayamaz. Azra bu sefer kartı ve telefonu kırar. Bıçaktaki izler Azra'ya ait çıkar. Azra bulduğu bir telefondan Deniz'i arayıp haber verir. Dudu Hasan'ı arayıp durumu anlatınca adam Azra'nın kendisine gelmesini önerir.

Azra ankesörlüden  Deniz'i arayıp Erhan'a onu en son arayan ve adresi vereni araştırmasını söyler. Deniz de Azra'ya Hasan'ın adresini söyler. Tolga Zerrin'le konuşup Azra'nın irtibat kurabileceği birileriyle konuşmak ister. Melis'le eskiden arkadaşı olan Oktay'la konuşur. Ardından Hasret ve Deniz ile de konuşur.

İçeriden birisiyle irtibata geçerse başının yanacağını düşünen Zerrin cezaevinde arama yapmaya karar verir. Hüso bunu Hasret'e söyleyince tedbir alırlar. Kudretlerin taraftan bir sürü bıçak telefon çıkar. Kudret Vecdi'den lokum adı altında bir silah ister. Fildişinden sivri bir bıçak tarayıcıya takılmadan Kudret'in eline geçer.

Azra zar zor otostopla Hasanların köye gelir. Hasan Erhan ile konuşmaya gider. Azra'nın onunla konuşmak istediğini söyleyip gider. Kudret Vecdi'den Erhan'ı takip etmesini ister. Erhan ve Melis beraberce Hasan'ın yanındaki Azra'nın yanına gitmek için yola çıkarlar. Vecdi onları izler. Evde Azra ile konuşurlar. Onlar çıktığında etrafı saran adamlar saldırır

Cezaevinde ise Kudretlerin tarafta B1'e baskın hazırlıkları vardır. Nazan Deniz'e haber uçuramamış gergindir. Kudret ilk defa radyoda yayın yapar. Birden bütün binalarda elektrikler gider. Jeneratör devreye girmez. Safiye abla yıllar önce Kudret'in aynı şekilde davranıp bir baskın yaptığını Deniz'e anlatır. Denizler tedbir alıp yukarı çıkarlar. Ancak sonra iki grup birbirine girer. Kudret'in yanındaki kız Nazan'ı kıskanıp onu bıçaklar. Kudret de bunu görüp dikkati dağılan Deniz'i arkadan bıçaklar.

Hiç yorum yok:
Write comments