2.03.2019

Gülperi Dizisi 22. bölüm özet. Hasan ve Artemis aşklarını açıklıyor

Gülperi ve Kadir evlenir. Barkın Artemis'in telefonunu açtığında olayın ciddiyetini anlayamaz ve abisine söylemeden hastaneye kaldırılan Şeyma'nın yanına gider. Şeyma'nın bu saldırıyı planladığı ve mağduru oynayarak evliliğin gerçekleşmesine engel olmayı ortağıyla planladığını öğreniriz. Kadir ve Gülperi aşk sarhoşudur. Artemis onu arar ve gelmediği için babasına kızar.

Kadir hastaneye gider. Artemis annesini yaralayan adam bulunana kadar annesinin evlerinde kalmasını ister. Yanında kimsesi olmadığı için yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyerek Kadir'den izin alır. Eski karısını evine götürmek zorunda kalan Kadir; Şeyma'nın iş için tehdit edildiğini düşünüp bulmaya çalışır. Şeyma halinden memnun biraz daha orada kalabilmek için ortağına bir tehdit mektubu yazmasını ister.

Hasan babasıyla görüşmeye gider. Hasan'ı tartaklar. Eyüp suçunu itiraf eder. Hasan Kadir'i arayıp babasının suçunu itiraf ettiğini polise söyleyeceğini söyler. Kadir kendisi gelemez ama bir arkadaşını arayarak yönlendirir. Hasan polise ifade verir. Eyüp yine ailesinden para alıp bavulunu alıp çıkar.

Eyüp Gülperilere gider. Gülperi'yi götürmek ister. Bedriye ve Can'ın gözü önünde silah çeker. Can Kadir'i Kadir polisleri arar. Kadir oaraya gelip Gülperi'ye ateş etmesini engeller. Hakkında tutuklama kararı olan Eyüp'ü polisler Kadir'i vurmadan son anda omzundan vurarak durdururlar.

Hasan eve geldiğinde olanları öğrenir. Babasının Seyit'i de öldürmüş olabileceğini düşünür ve Eyüp'e gidip sorar. Eyüp kaza ile öldürdüğünü kabul eder. Bedriye de babasına sitem eder.

Kadir'in evine sabah giden Gülperi kapıyı Şeyma açınca şoke olur. Kıskanıp haber de vermediği için Kadir'e kızar. Kadir onun gönlünü alır. Bu karışıklıkta evlendiklerini söyleyememiş; yüzükleri bile takamamışlardır. Beraberce Seyit'in cenazesine giderler.

Hasan ve Artemis'i mezarlıkta birlikte gören Bedriye tavır yapar. Bedriye söylemeden Kadir ve Gülperi'ye söylemeleri gerektiğini düşünürler. Anne babasını bir cafeye çağırırlar. Kadir ve Gülperi bu emrivaki üzerine kendilerinin evlendiğini anladıklarını zannederler. Onlar söylemeden söylemeye karar verirler. İki çiftten malesef Hasan ve Artemis aşklarını itiraf edip birlikte olduklarını ilk söyleyince Kadir ve Gülperi çaresiz yüzüklerini tekrar çıkarır


Seyit'in ölümünün ardından Gökhan kızgın ve üzgündür. Hasan'a babasının Seyit olduğunu bildiği halde söylemediğini için kızar. Babasının katilini aramaya başlar. Çocuklardan birisi Seyit'in buluştuğu adamı gördüğünü söyler. Bölümün sonunda babasını gömdükten sonra balıkhaneye gelen Gökhan'ın yanına çocuk gelir ve Eyüp Taşkın'ın resmini gösterip "Seyit babanın katili bu adam" der

Hiç yorum yok:
Write comments