30.03.2019

Çarpışma 15.bölüm özet. Kadir; Cansız'ın parasına el koyuyor

Veli'nin hazırladığı kurt kapanına önce Cansız gelir. O gelir gelmez yardımcı kadın sessizce kaçar. Kadir yaralı halde eve gelirken Cansız'ı adamları arar ve polisin geldiğini haber verir. Adam kaçar. Kadirler evi arar ama Cansız'a ulaşamazlar. Cansız da Kadir de kendilerine yalan söyleyip oraya çağrılmalarının peşine düşer.

Kadir yaralı olduğu için hastaneye gider. Adem Kadir'e gidip kurtulmak istediğini söyler. Bunun karşılığında Cansız'ın Rusya'dan gelecek parasını verebileceğini söyler. Cansız istihbarattan bu transferi öğrendiklerini öğrenir.

Cansız Veli'ye ertesi gün kendisine gelmesini ister. Veli atölyede Kadir'in kasedini görüp panik olur. Cansız Veli'den şüphelenir. Cansız para transferi görüşmesine gider. Ertesi gün transfer olacaktır. Cansız kimseye transferle ilgili bir şey söylemez

Kerem'i polisler götürür. Kerem emniyette Cemre'yi arar ama suçla tutuklama ile ilgili konuşmaz. Meral de Cemre de Kerem'in tutuklandığını öğrenir. Selim ise Demir'e Kerem'in babasıyla konuşup yalancı şahitlik yapmasını; ölen çocuk Cemil'in ailesine iyi bir avukat bulmasını emreder. Niyeti Kerem'in içeriden asla çıkamamasını garantilemektir. İçerde de zaten Kerem'e bir sürprizi vardır.

Asiye hanım Zeynep'e Cansız'la Kadir'i konuşurken gördüğünü söyler. Zeynep kadından Cansız'ın adresini ister. Veli'yi arayan Zeynep onu antikacının oraya çağırır. Bir daha Kadir'e tuzak kurmamasını söyleyip tehdit eder.

Demir Kerem'in babasıyla görüşüp adama para verir. Adam zaten oğlunu içeri atmaya can atmaktadır. Meral Yakup'un cüzdanını karıştırıp Demir'in çekini bulunca olayı çözer. Kerem'in annesi gidip Meral'den yardım ister. Meral Demir'i Kerem'in annesinin konuşup onu ihbar edeceğiyle tehdit eder. Yakup'taki çekini gördüğünü söyler.

Kadir cinayetin işlendiği yerin etrafındaki kameralardan Yakup'un Cemil ile gidip tek döndüğü görüntüye ulaşır. Saat; ölüm saatine uymaktadır. Kerem'in elinde barut izi bulunmaz. Herkesin aklında Yakup'u azmettireni bulmak vardır. Kadir adamlarına Yakup'u arattırır. Mahkeme Kerem'i tutuklu yargılanmak üzere ceza evine gönderir. 

Veli Adem'den Cansız'ın dükkanında ki kasedi almasını ister. Adem içeri girer ama Cansız orada olduğu ve gürültü duyduğu için alamadan çıkar. Kadir; Cansız'a gidip kasedini ister. Adam verir ama içi boştur. Kadir kasedini geri ister. Adem kasedi almıştır.

Zeynep Kadir'e Selim'in özel bilgisayarındaki dosyaları flash belleğe alınmış olarak verir. Selim'in bilgisayarındaki şifreli dosyaları siber suçlar açar. Selim ve Demir de Zeynep'in imzaladığı belgeleri incelemeye başlarken Zeynep adına bir banka hesabı açıp şirketten onun hesabına para aktarmaya başlamaya başlamayı planlarlar.

Kadir Rusya'dan gelen bir uçak ve bir gemi vardır. İkisinden birisine baskın yapacaklardır. Kadir bütün polis muhbirlerine gemiye baskın yapacaklarını yayar. Cansız Veli'yi uçaktan gelecek parayı almaya Mahmut paşa'ya yollar. Birisi Kadir'e paranın uçakla geleceğini mesajla haber verir. Kadir, Veli ve polisler uçağın pilotunun peşindedir. Parayı Kadir alır.

Cemre Demir'le buluşup Kerem için onu suçlar. O da "Bunu baban yaptırdı. Ben yakalanırsam babanın yaptırdığını söylerim. Kerem çıkar; baban girer. Orada da ölür. Seçim senin" der. Bu sırada Selim Veli'den içeride Kerem'i öldürecek birisini bulmasını ister.

Cansız Ruslara ait o kadar paraya Kadir el koyunca ne yapacağını düşünürken aniden dönüp "Kaset nerede?" diye sorar. Gizli kamera görüntülerini gösterir ve ardından veli'den Adem'i vurmasını ister. Veli Adem'i vurmak zorunda kalır. Cansız Veli'den kasedi bulmasını ister

Belma Selim'den korkmakta boşanmak istemektedir. Demir'den istediği desteği göremeyince Kadir'e gider. Bölüm sonunda Selim ile Kadir, Zeynep masaya oturup kara para trafiğinden bahsederler. O sırada Belma da gelir ve cinayete kurban giden kadın doğum uzmanı hakkında konuşmaya başlarlar. En son Cemre de gelir ve annesi ile resmini masanın üzerine koyup "Annem nasıl öldü baba? Kerem'in başına gelenlerde bir suçun var mı baba?" diye sorar.


Hiç yorum yok:
Write comments