4.04.2019

Bizim Hikaye 64.bölüm özet. Elibollar evine dönüyor

Murtaza herkesi öldürmek üzere önüne dizmişken aniden içeri Tufan'ın eski karısı Ferda girer. Kadın Murtaza'nın değer verdiği ve korktuğu karısıdır. Erkekler Tufan'a kadının kendisine olan zaafını kullanmasını isterken; kadınlar herşeyi dosdoğru anlatıp yardım istemesini söyler. Tufan en kısa ve kolay yolu seçip Ferda'ya hala aşık gibi davranır.

Ferda Tufan'ı öper; O sırada resimlerini çeker. O sırada onları gören Murtaza onları dışarı çıkarıp öldürmek için harekete geçer. Tam o sırada düşmanları gelip ateş açar. İki grup arasında çatışma çıkınca bizimkiler kaçar. Murtaza o sırada ölür. Sonrasında da Ferda; bu öpüşürken çektiği resimi Tülay'a göndereceğini söyleyerek adamı tehdit edip evine yerleşir. Cemil kahvede çalışmaya başlar

Elibollar evlerine döner ama ev yanggın yüzünden harap haldedir. Hemen hiç eşya kalmamıştır. Herkes bir işin ucundan tutar. Beraberce boya yaparlar. Barış işe başvuracağı hastaneye gider. Ondan başka orada çalışan kadın doğumcunun eski sevgilisi olduğunu öğrenen Filiz; bir de Barış'ın bunu saklaması üzerine olay çıkarır.

Fikri içkiliyken aldığı piyango biletine ikramiye çıkar. Fikri; yanan evde yatmaya başlar. Yiğeni Ersin de onunla kalmaya başlar. Fikri yiğeninin tavırlarından şüphelenip soruşturur ve bilet olayını öğrenir. Tüm evde bileti aramaya başlarlar. Fikri pantolonu hatırlayıp peşine düşer. Çiçek çöpe attığını söyleyince konteynerları arar.

Fikri'ye piyango parası çıktığını duyunca mahalleli onlara yardım etmeye başlar. Fikri bunu tetiklemek için Ersin onları yemler. Mahalleli Fikri'ye para altın getirmeye başlar.

Çiçek Filiz ile Tufan'ın evine gittiğinde Ferda'nın göğsüne koyduğu telefonu almaya çalışırken üzerine düşen Cemil'i görür. Kadının üzerinde gördüğü nişanlısına tavır yapar. 

Barış ve Cemil ellerinde çiçekle eve gelir. Kızlar giyinip kuşanıp gece çıkmaya karar verirler. Deniz de Rahmet'e kızıp gece çıkar.

Ölen kocası yüzünden evsiz kalan Ferda Tufan'a gidip Tülay'ın olmamasından yararlanıp eski kocasına yazılmaya başlar. Evde Barış, Cemil dertleşirken Tufan da Rahmet de oraya gelir. Dertleşmeye başlarlar. Çiçek ve Filiz nereye gideceğini bilemeyip eskiden çalıştığı yere gider. Orada karşılaştığı Deniz ile olay çıkarırlar. Nezaretten kadınları alırlar ve barışırlar.

Tufan'ın evine giden ekip Ferda'nın üzerine çullanıp telefonu alır ve resmi siler. Sonra da kadını kovarlar.

Fikret ve Kiraz babalarının pantolonunu görürler. İsmo gelmek istemeyince onu orada parkta bırakıp pantolonun peşine düşerler. Bileti bulup alırlar. İsmo'yu almayı unuturlar. Birisi İsmo'ya çikolatalı gofret verip parktan alıp götürür. Elibollar İsmo'nun yalnız parkta olduğunu öğrenip oraya gider ama çocuk orada yoktur.


Hiç yorum yok:
Write comments