4.04.2019

Kuzgun 8.bölüm özet. Dila ve Kuzgun evleniyor

Dila evine yerleştirilen bombayı Ali'ye de gösterir. Behram Adıvar; Dila'ya Derviş'in kartını ve randevu saatini yollar. Masaya oturması için seçtikleri kişi Dila'dır. Dila ailesini korumak için babasının işlerini devam ettirmeyi kabul ettirmeyi kabul eder. Ofiste Bora ve Kuzgun ile buluşur ama Kuzgun'a onunla çalışmayacağını bunu da Behram'a söyleyeceğini söyler.

Dila'nın avukatlıktan men edilmesi ile ilgili ilk değerlendirme içim barodan çağırırlar. Aynı gün Derviş ile buluşur. Adam ona işleyişi anlatır. Kurulu düzeni devam ettirmesini ister. Dila da Kuzgun ile yapmayacağını söyler. Derviş de ona eğer yapmazsa Behram Adıvar'a borcunuzu başka şekilde ödersiniz diyerek aba altından sopa gösterir. Bora Dila'ya oyunu kuralına göre yapacağını söyler. Dila'nın ise Kuzgun'u dışarıda bırakacak bir planı vardır.

Şermin Kumru'ya verdiği restoran görüntüleri ile Şeref Dağıstanlı'nın ölümüyle ilgili haber yapmasını ister. Kumru Şeref'in ölümünü araştırmak için hastaneye gidip belgeleri alır ve Bora'ya da verdiğini söyler. O sırada Kumru'nun telefonu kayıttaymış ve kız bunları dinler. Kız yoğun bakım ünitesinin kayıtlarını bulmaya çalışır. Bora'nın karşısına dikilip "Sırrını öğrenicem" der.

Ali Kartal'ın sigorta borcunu öder; sonrada Kartal'ın tamirhanesinde mal olduğuna dair polise ihbar etmeyi planlar. Polisler gelir ama bir şey bulamaz. Arkasından dükkana gelen Ali; ihbarı önceden duyduğunu ve gece depoyu temizlettiğini söyler. Kredi borcunu da ödediğini söyleyip yanına çekmeye çalışır ama Kartal pek yanaşmaz. Kartal senet yapar

Ali babasını ceza evinde görmeye gider. Rıfat ona Dila'nın düzeni değiştirmeden sevkiyatı yapmasını söyler.

Bora sevkiyatı yapacakları malı Kuzgun'a gönderir. Kuzgun malları kamyonlara yükler ama kamyonlar polis çevirmesine yakalanır. Kuzgun öyle veya böyle kamyonları götürmek için harekete geçer. Cihan le beraber 3 aracı ambulansa çevirip onlarla gemiye yükletip sevkiyatı başarır.

Bora Derviş'e gidip Behram'la konuşmak istediğini; uyuşturucuyu ihbar edip yakalatanı ve babasını öldüreni bildiğini söyler. Behram onu bir yere çağırır. Ardından da gözleri kapalı olarak ormanlık alana götürülüp Behram'la görüşüp isteklerini söyler. Behram da ona kendi gerçeklerini söyler. Bu arada Bora'nın görüştüğü kişi Behram değilmiş.

Derviş sevkiyatı bozmaya çalıştığı için Dila'yı çağırıp uyarır ama kadın Kuzgun'la çalışmayacağını tekrarlar. Kuzgun'a da "Ya Dila'yı öldür ya onunla evlen" diye not gelir. Derviş; Kuzgun'a "Lojistik işi için masada 1 ailenin yeri var. O yeri istiyorsan öldür Dila'yı ya da evlen onunla" der. Kuzgun ikisine de "hayır" der. Kızla konuşmaya gittiği sırada onlara silahlı saldırı olur.

Kuzgun Derviş ile konuşmaya gider ama adam; "Dila'yla ilgili meseleyi çöz. Sen öldürmezsen Behram öldürtecek" der. Kuzgun gelip Dila'yla konuşup evlenmeleri gerektiğini söyleyip tehdit eder. Kadın istemeyince Cihan'a Ali'yi kaçırtır. Dila evine gelip Kuzgun'a nefretini kusar.

Kartal Ali'nin kaçırıldığını görüp peşlerine düşer. Zeki diye birini arayıp olanı anlatacakken şarjı biter. Bora Kartal'ın telefon sinyalinin son görüldüğü yeri bulmalarını ister.

Ertesi sabah Dila evliliği kabul ettiğini söyler. Nikah evrak işlemlerini yaparlar. Dila evlilikle ilgili istediği tek şart; evliliğin gerçek gibi görünmesini ve aile evinde yaşamalarını ister. Eğer evde yaşamazsa ailesini öldüreceklerini söyler. İkisi de evliliğin gerçek evlilik olmayacağı konusunda hem fikirdirler. Nikah olur. Artık Kuzgun ve Dila evlidirler.

Bora'nın adamları Ali'nin telefon sinyalini bulup oraya hareket eder. Dila'yı arayıp Ali'nin yerini bulduğunu; o söyleyene kadar evlenmemesini ister. O sırada Cihan; adamlarını bakkala yollayıp kendisi de tuvalete gidince geceden beri bekleyen Ali depoya girip onu kurtarırken Teo ve adamları gelir. Çatışmada Cihan kaçmak zorunda kalır. Teo Ali'nin ikazına rağmen Kartal'a ateş eder. Kartal da kendisini savunmak için Onu vurur.

Bölüm sonunda Dila'nın organize şube baş komiseri Kudret isminde bir kadınla işbirliği yaptığını öğreniriz. Dila'nın amacı babasını ve ailesini kurtarmak; komiserin niyeti başında Behram'ın olduğu suç örgütünü çökertmektir.






Hiç yorum yok:
Write comments