9.04.2019

Vuslat Dizisi 13. bölüm özet. Aziz ve Feride kaçırılıyor

Yalçın, Fırat ve Sultan'ın kazasını duyan Tahsin kalp krizi geçirir. Kaza yapan araçtan yaralıları çıkarmak için uğraşırlar. Salih baba dükkanda duramayıp kapatır ve çıkar. Emine Altan'a onları eve kilitlediği için trip atarken dayısının kaza yaptığı haberi gelir. İkisi beraber hastaneye gidelerken Feride'yi arar. Aziz aynı araçta Sultan ve Fırat'ın da olduğunu hatırlar.

Aneta teyzenin bayılması üzere telaşlanır. O sırada eve gelen Faik'e ben yanında değilken düşüp bayılmış der. Madamı hastaneye kaldırırlar. Hasibe'ye oğlunun kaza geçirdiği haberi gelir. Feride ve Aziz hastaneye gittiğinde kardeşlerini görürler. Kerim de büyük bir üzüntüyle gelir.

Yalçın ve Fırat'ın durumu iyidir. Aneta'yı da bir gece hastanede tutup eve gönderirler. Sultan uzun süre uyanamaz. Sultan arkada oturduğu için bacakları kırılmış; platin konulmuş, uzun süre ayağa kalkamayacakmış. Sultan'ı eve gitmek ister; ona uzun süre yürüyemeyeceğini söylerler. Kız çok tepki vermez. Yine de eve gitmek ister

Tahsin de kendisine geldiğinde kızını merak eder. Eve çıkan Tahsin'i Aziz ziyaret edip annesiyle ve babasıyla hesaplaşır. Yalçın'a kaza yaptıranın babası olduğunu bildiğini söyler. Yalçın'a da kaza raporları gelmiş; sabotaj yapıldığı ispatlanmıştır

Fırat kendisini ormanda vuranın Aziz olduğunu sanmaktadır. Feride de Fırat'ın kısa süre önce vurulduğunu doktordan öğrenmiş; soru sorduğunda Aziz'e sor der. Feride Aziz'e sorar ama o daha sonra anlatacağına söz verir.

Salih babanın dükkanına Abdurrahman efendi diye bir başka meczup gelir. Aziz oraya geldiğinde adamla tanışır. Abdullah efendi Aziz'e bir not verir. Altan'ın evinde de bir sürü paket, zarf birikmiştir ve adam ne olduğunu anlamamaktadır

Şükrü'yü abisi Davut Samsak'ın adamları kaçırır. Azizler kaçırdıkları adamı bulmaya çalışırken Kerem uzaktan da olsa olayı izlemekteymiş. Altan Yalçın'a durumu haber verir. Şükrü abisinin adamlarına Aziz'i indirme talimatı verir.

Aziz'e binanın sabotaj olmadığı raporu gelince babasının el attığını anlar. Can kaybı olmaması ve Aziz'in kefil olması ortakları rahatlatmış; masrafa ortak olacaklarını ve yeni etap için anlaşacaklarını bildirmişlerdir. Hazır giyip krizinin nedeninin Özgür diye birinden çıktığı devamında olayı Nehir'den çıktığı anlaşılmıştır.

Tahsin'i üstü olan Bülent bey arayıp göz dağı verir. Oğlu Aziz'le ilgili planları olduğunu söyler. Kerem Fırat'ı ziyarete gider. Orada Aneta'yı ziyaret için gelen ali isminde birini görüp gerilir.

Aziz Feride'ye onu sevdiğini söylediğinde kız aklı ve kalbi arasında kalır. Şirkete döndüklerinde Feride Aziz'e nişan meselesinin ne olduğunu sorar. Aslı olmadığını öğrenince sevinir. İkili beraber atölyeye giderken yollarını kesen maskeli silahlı kişilerce kaçırılırlar.




Hiç yorum yok:
Write comments