9.04.2019

Yasak Elma 40.bölüm özet. Erim Kaya'nın oğlu mu?

Alihan Zeynep'le konuştuktan sonra arar ama ulaşamaz. Yıldız'ı arar. Kız annesine de ulaşamayınca panik olur. Bu arada Zeynep Dündar'ı beraber olmaya zorlarken kız güzellikle vazgeçirmeye çalışmaktadır. Zeynep Dündar'ı o gece için sakinleştirip yan odaya yollamayı başarır. Alihan Zeynep'in evine gider. Kapı açılmayınca ama içeriden ses gelince Emir ile kapıyı kırıp girer.

Alihan Halit'i arayıp durumu anlatır. Dündar'ın babası Yaşar beyle konuşup polise gitmeden oğlunu bulmasını ister. Adam bir kaç yeri arar ve Alihan ile yola çıkar. Yaşar bey oğluna kızıp döver. Zeynep'i kurtarıp nikahı iptal edileceğine ve oğlunu bir kliniğe kapatacağına söz verir. Kızı evine sevdiklerine getirip sakinleştirirler.

Asuman hanımın evi satılır. Parayı Mustafa'ya verir. Adam gideceğini söyler. Asuman; Zerrin ile tanışır. Alihan ve Zeynep ile yemek yerler. Gergin bir yemek yerler. Alihan Zeynep'e tek taşını takar.

Kaya Tülin'in şüphelendirdiği gibi Halit ve Ender'in evlilik zamanlarına bakıp incelemeye başlar. Ender Tülin'in Kaya'nın odasından çıkmasından rahatsız olur ve Halit'le konuşup işten çıkarmak ister. Ama kabul edilmez. Bunu duyan Yıldız da Tülin'le görüşmek için sabırsızlanır. Kadının ağzından laf almaya çalışır.

Kaya Erim'i bir konsere götürmek için Halit'ten izin ister. Beraber konsere gidip iyi zaman geçirirler. Kaya şüphelerini arkadaşı Orhan'a da bu durumu anlatır. Akşam gittikleri davette Yıldız; Kaya ile Zehra'nın arasını yapmak ister ama ikisi de ilgilenmez. Caner ve Zehra iyi zaman geçirmeye başlar.

Elif Zeynep ve Alihan'ın barıştığını öğrenir. İki kadın da birbirinden hoşlanmaz ama belli etmez. Zeynep Elif'ten hoşlanmadığını Alihan'a söyler. Alihan ciddiye almaz. Sabah kahvaltısında Zeyneptelerken Elif kadına iyi niyet göstergesi olarak hediye gönderir.

Lila ve annesinin oğlu yüz yüze buluşur. Sonra da Zeynep'e gidip Alihan'la konuşup beraber yemek yemelerini ayarlamasını ister. Yemek biraz gergin geçer.

Kaya haberlere baktıktan sonra Ender'e gidip bu düşmanca tutumunu ve neyi gizlediğini sorar. Eğer öyle değilse kendisine hala aşık olduğunu söyler. İkisi restleşir. Adam kendisinden saklanan şeyi bulmak için uğraşacağını söyler.

Ender Kaya'ya gider. Oğlu ile ilgili imada bulununca çok sinirlenir. Kaya sonunda ağzındaki baklayı çıkarıp sorar. "Erim benim oğlum dimi? Bir dna testine bakar. Doğruyu söyle" der. Ender adama ondan nefret ettiğini söylerken Kaya kadını kendisine çekip öper. 


Hiç yorum yok:
Write comments