4.05.2019

Kuzgun 12.bölüm özet. Kuzgun Behram'ı öldürdü mü?

Behram Kuzgun'a babasını kalp krizi geçirmiş gibi görünmesi için ilaç verdiğini sonra da hastaneden kaçırdığını anlatır. Babası Kuzgun'u bulmak için arabaya bindiğini ve arabanın patladığını yanarak öldüğünü anlatır. Babası Yusuf'un düşmanı Ferman Koruoğlu'nun öldürdüğünü anlatır

Dila Kudret'e saatin arka kapağını gösterir. Kuzgun'u korumasının nedeninin Behram'ın veliahtı olduğunu söyler. Kudret aynı fikirde değildir. Kuzgun da velihahtlık istememektedir. Dila babasını kurtarmak için kararı temyize götürmeye çalışmaktadır. Kumru'nun haberi olunca Kuzgun'a söyler.

Dila saati Kuzgun'a verir. Yakında boşanabileceklerini söyler. Dila Kuzgun'un saati açıp arkasına baktığını görünce Kudret'e mesaj atıp Kuzgun'un Behram'ın dedesi olduğunu bildiğini söyler. Selçuk Dila'ya gelip Kuzgun'un arabasına yerleştirmesi için izleme cihazı yollar. Dila cihazı takar. Selçuk'un geçmişinin saklı olması Cihan'ı ve Kuzgun'u şüphelendirir. Selçuk'u takip etmeye devam etmeye karar verirler.

Kuzgun adamın geç saatte gelmesinden şüphelenip peşine Cihan'ı takar. Dila ile buluşunca hemen oraya gider. Takip cihazı sayesinde Kuzgun'un oraya geldiğini fark eden Kudret'in de yardımıyla başka bir kadın ile ilişkisi varmış gibi davranırlar. Kuzgun ikna olup gider.

Kuzgun Bora'yı arayıp babasından kanıt verilirse Ferman'ın dediğini yani Behram'ı öldüreceğini söyler. Bora'ya da Behram öldükten sonra Kuzgun'u öldürmesini ister. Bora hemen kabul eder. Kuzgun'a babasının olduğu iddasıyla bir tutam saç gelir. Ferman gönderdiği bu saçın dnasına baktırmasını tavsiye etmektedir. Test yaptırır. Olumlu çıkar.

Ali Kartal'ın yanına uğrar. Teo'yu vurması ile ilgili konuşurlarken Ali'nin yanındaki Bora'nın adamı bu konuşulanları aktarır.
Kuzgun Bora'yı arayıp Behram'ı öldüreceğini söyler. İki adamı doğalgazcı kılığında Behram'ın evine gönderir. Annesine birkaç gün beraber olmaları gerektiğini söyleyip eve çağırır ama kadın istiyorsan sen gel diyip gitmez. Kardeşlerinin peşine ve evin önüne adam koymalarını ister.

Kuzgun Behram ile görüşür ve dna sonuçlarını gösterir. Raporun değiştirildiğini söyler. Kuzgun çiftlik evinden çıktığı anda tasarladığı patlama olur. Hatta Kuzgun'un arabasının camları da kırılır. O sırada Kuzgun'u takip eden Dila da tüm bunlara şahit olur. Kudret'e olanları anlattığında kadın "Kuzgun Behram'ı öldürdü" der.

Kuzgun ailesine bir şey olur diye bir kaç gün onların evinde kalmaya gider. Dila da onunla kalır. Meryem ve Dila uyuşturucu paketi hakkında konuşurken Kumru onları duyar. Dila bunu Kuzgun'a söylememeleri için yalvarır.

Bora Kartal'ı kaçırıp Teo'nun mezarına gömer. Kuzgun kardeşinin kaçırıldığını öğrenince Ali'yi arayıp olanları söyleyip Teo'yu Kartal mı öldürdü sorar. Ali "Evet ama bilmesine imkan yok" der. O anda Ali yardımcısının köstebek olduğunu anlar. Adama Teo'yu nereye gömdüklerini sorar. Öğrendiğini Kuzgun'a söyler ve adam kardeşini kurtarır.

Bora o sırada Dila'yı da arayıp konuşmak istediğini söyleyip evine çağırır. Kadını zorla evde tutar. Telefonunu alır. Ama kız diğer telefonundan Kudret'e haber verir. Bora bu konuşmayı duyar ve telefonu geri arar. Dila'nın polisle iş birliği yaptığını anlar. O sırada Kuzgun gelip Bora'ya silah çeker. Bora kendisini kurtarmak için Dila'nın ihanetini söylerim sana falan derken adamlar gelir. Dila'yı Kuzgun'u bayıltır. Ferman denen adam gelir. Bora'yı öldürür ama silahı Kuzgun'un eline bırakır


Hiç yorum yok:
Write comments