9.05.2019

Kuzgun Dizisi 13.bölüm özet. Kuzgun Dila'nın ihanetini öğreniyor

Kuzgun kendisine gelir. Dila'yı da uyandırır. Öldürüldüğünü gördüğü Bora orada yoktur. yerde sürüklenme kan izi vardır. Polise ifade verirler. Çiftlikte Teo'nun mezarını bulduklarında o konuyla ilgili de araştırma başlatırlar. Bir faili meçhul cinayet daha vardır.

Seda merak ve endişeyle Kartal'ın gelmesini bekler. Kartal kaçırıldığını abisine haber verdiği için kendisini kurtaranın kendisi olduğunu söyler. Kadın ona Ali'yle iş yapmaması uyarısında bulunurken Ali gelir. Karısının neden Kartal'ın dönmesini beklediğini anlamaya çalışır. Seda kocasının bu kıskançlığı ve Füsun'un laf dokundurmaları yüzünden Kartal'a bir daha görüşmeyelim der.

Kuzgun Dila'ya Ferman Koruoğlu diye birinin Bora'yı vurduğunu; babasının yaşadığını; Behram Adıvar'ı öldürürse babasının yerini söyleyeceğini söylediğini söyler. Behram'ın ölmediğini; ölmüş gibi yaptıklarını söyler. Dila bunu Kudret'e söyler ama kadın yanan çiftlikte birinin öldüğünü, bunun sonuçta yine de cinayet olduğunu söyler.

Kartal Kuzgun'un arabasını getirir. Temizlerken takip cihazını bulduğunu söyler. Kuzgun Dila'nın koyduğunu tahmin eder. Cihan'la bir tezgah kurup Selçuk'un gizli polis olduğunu anlarlar. Kuzgun özellikle cihazı bozar. Kudret bunun kasti yapılmış olabileceğini düşünüp gece Selçuk'u arabayı kurcalarken Dila'ya yakalatır

Şebnem'e Bora'nın öldüğünü haber verir.
Rıfat'ın temyizi kabul edilince avukatlarla yeniden toplantılar yapılır
Dila Kumru'ya gidip Kuzgun'un babasının ölümüyle ilgili sıkıştırıldığını söyler ve ondan ölümüyle ilgili araştırmasını ister. tüm gece gazetede kalan kızla Cihan da kalır.

Dila'nın günlüğünü şans eseri okuyan Kuzgun; kızın geçmişte evlerine uyuşturucuyu paketini saklayanın karısı olduğunu öğrenir. Kuzgun Dila'yı küçük olduğu için ve annesini kurtaracağını sandığı için babasına kandığını düşünüp affeder.

Kuzgun Behram'a emniyetten birilerinin onun peşinde olduğunu söyler. Kudret Dila'ya kırılan telefonunun yerine yeni bir telefon verir.

Kuzgun kızın doğum gününde günlüğünde yazdığı gibi bir kulübe süsler. O gece beraber olurlar. Dila Kuzgun'a şimdiki aklıyla ona bir daha ihanet etmeyeceğine söz verir. O sırada bir telefon gelir. Kuzgun Behram'la buluşacağını söyler. Dila sorunca yerini de söyler.

Dila ertesi gün Kudret'le buluşup telefonu geri verir ve Kuzgun'a bunu yapamayacağını söyler. Kuzgun ise onu takip etmiştir ve bu buluşmayı ihanet olarak algılar. Kudret Dila'ya verdiği telefonun içine yerleştirdiği dinleme aleti ile onları dinlemiş; Behram ile buluşacağı yere operasyon düzenlemiştir. Behram bunu Kuzgun'a haber verir. İkisi de Dila'nın söylediğini dolayısıyla ihanet ettiğini düşünürler.

Hiç yorum yok:
Write comments