22.08.2019

Afili Aşk 10.bölüm özet. Kerem ve Ayşe kaza yapıyor

Kampanya gereği öpüşmeleri gereken Ayşe ve Kerem; kamera açısı yüzünden görülemeyecek bir açı ile numara yaparlar. Ancak Kerem kendisine engel olamayıp Ayşe'yi öper. İkili ayrı ayrı şaşkındır. Kerem içtenlikle özür diler.

Gonca ve Volkan'ın arasında flörtleşme başlar. Hülya Samet'e Gonca ile ilgili kök söktürür. Şirkete gelip kızı da sorguya çeker. Sorun olmadığına ikna olunca Gonca'dan casusluk yapmasını ister.

Erkut şirkette çaycı olduğunu mahalledekilere söyleyemez. Çocuklar onu ziyarete gelir ama Sabri Erkut'un çaycı olduğunu anlar. Ancak Erkut'a yine de gururlu olması gerektiğini söyler.

Rıza'nın sinirlenmemesi parfüm falan sürmesi karısını şüphelendirir. Sosyal medyadan doktor kadını araştırır. Kayın validesi ile istediği gibi rahat konuşamayınca Ayşe'ye gider ama eltisini evde bulamadığı için Hülya ile konuşur. Hülya da ona randevuya gittiğinde Rıza'yı takip edip muayene sırasında içeri girmesini tavsiye eder.

Modamu bu sosyal medya #ayKer kampanyası ile yine birinciliği alır, satışlar da artar. Muhsin bey çok mutludur. Rakibini arayıp hava atar. İkilinin rahatsızlığını fark edenler kampanyaya ara vermek için toplantıda bastırır. Bu şekilde karar verip Muhsin beyi de ikna ederler. Muhsin bey uğuruna inandığı Şile de son çekimleri yapıp ara vermeye karar verir.

Ayşe kendisine matematik dersi için hoca tutmaya karar verir. İnternetten yaptığı araştırma ile bulduğu isimleri Kerem'e verir. tüm isimlerin erkek olması Kerem'in dikkatini çeker. İçlerinden ismi en eski tarz olanını "Muammer" hocayı seçer. Ancak hoca çok genç ve yakışıklıdır. Kerem kıskançlıktan o gün işe gitmez. Şile'de ki çekime de uğrayan hocayı özellikle çekimi uzatarak bekletip gitmesini sağlar.

Muammer hocanın Ayşe'ye direksiyon dersi vermesini istemediği için kendisi vermek ister. Yolda kaza yaparlar. Ayşe kendindedir ama Kerem baygındır.

Hiç yorum yok:
Write comments