10.08.2019

Her Yerde sen 9.bölüm özet. Demir Paris'e Alara ile gidecek mi

Demir ve Selin tartışırlar. Demir Selin'in Vedat'ın yalnış anlamasına sebep olup onun kızdan hoşlanmasına bozulmuştur. Selin ise sevgili değiliz dediği Alara ile Paris'e gidecek olmasına öfkelidir. İkisi de kavgadan perişan halde ayrılır. Herkes meraklanır. Selin opereyşın Çita'yı bitirdiğini söyler. Canavar müşteriyi iptal etmek ister.

Yıldırım Demir ile görüşüp kızı için teşekkür eder. Paris'e gidip Alara'nın projesini sunacağı ve şirketi yükselteceği için Demir heyecanlıdır. Tek odağı iştir. Eve gidip tartışırlar. Burak gelip Selin'i alır. Beraber yemek yiyip eski günleri anarlar. 

Kızlar Selin'i merak eder. İbrahim'e gidip eve gidip olanları anlamasını; Selin'in durumuna bakmasını isterler. İbrahim eve gelip Demir ile konuşur ve Selin'i aramaya devam eder. Hayvan barınağında bulur. Konuşurlar. Ardından Selin'i kızlara bırakır. Demir ve Alara hakkında konuşurlar. Burak'ın Selin'e olan ilgisini anlatırlar

Leyla ve Firuze kardeşler romantik akşam akşam yemeğini Ayda ile İbo'nun yediğini öğrenirler. Selin ve patronunun kavgalarını öğrenip kızarlar. Sonrasında cafeye gelen Muharrem ustadan patronlarının Demir olduğunu öğrenip şaşırırlar.

Alara'nın işini tamamlamak için 1 hafta süren bir koşturmacaya başlarlar. Vedat Demir'in kendisine olan mesafesini fark eder ve iş bitiminde ocak başında içki içmeye çağırır. Ağzından sorunu öğrenmeye çalışır ama alamaz. Demir çıkışta Vedat'ı eve çağırır. Ancak evde Alara da vardır ve kız sürekli olarak Paris seyahatleriyle ilgili planlarını anlatıp durur.

Ferruh ise canavar müşteri operasyonun bitmesinin ardından Esen'den kurtulmak için küçük bir ipucunu polise vermiş; kadının yakalanmasını sağlamıştır. Olaydan kendilerini sıyırabilmek için onlarla ilgili belgeleri yakmıştır. Burak bunu duyunca önce panikler ama ardından sevinir.

Selin; Demir'in gideceği akşam kötü bir rüya görür. Rüyasında evdeki tüm hayvanları ve Demir gitmiş; kız yalnız kalmıştır. Demir'in adını haykırınca adam yanına koşar. Kızı sakinleştirir ve sonrasında kendisini almaya gelen Alara'nın arabasına binip uzaklaşır


Hiç yorum yok:
Write comments