28.10.2019

Aşk Ağlatır 8.bölüm özet. Ada ve Yusuf ayrılıyor

Show tv ekranlarında yayınlanan Aşk Ağlatır da bu bölüm ayrılık acısı çeken Ada ve Yusuf'u izledik. Nalan Mert'e kapıyı açmaması için yalvarır. Mert de zaten bebeğin babasız büyümesini istemediği için kapıyı açmaz. Yusuf kapı açılmayınca teklif veremeden gider. Nalan yine de evden çıkarken Mert'e "Bu bebek senin" der ama adam tabi ki inanmaz.

Yıldırım bey kendisine elince karısı; Ada'ya paradan bahsetmesine ve para vermesine gerek olmadığını söyler. Neden olarak Rüzgar'ın Ada'ya aşık olduğunu ve yakında zaten kızın gelini olacağını söyler. Hastaneden çıkan Yıldırım'a bakması için Ada'yı yeniden eve alırlar. Rüzgar da kıza ve babasına yakın olmak için pek işe gitmez.

Fırat taşımacılık işini kendisine uygun olmadığını söyleyip bırakınca Sumru hanım biraz burnu sürtsün diye çocuğu pansiyonundan kovar. Fırat bir kaç gün dışarıda sabahçı kahvelerinde sabahlar ama dayanamayıp Çiçek'i arar ve kendisini gizlice eve aldırtır. Ama bir süre sonra Sumru hanıma yakalanır. Sumru hanım bu zaman zarfında Fırat'ı özlediği için pansiyona geri alır.

Sumru ve Çiçek mahalledeki kermes için hazırlık yapıp yiyecek hazırlarlar. Ada'nın yengesi de ev sahibinden duyduğu kermese yardım etmek için lif örmeye başlar. Ev sahibinin kermes günü işi olunca o gün izinli olan Ada kermeste tezgahın başına geçer. Sumru hanım, Çiçek'de yan tezgaha gelir. Onlara eşyalarını taşımada yardım eden Yusuf; Ada'yı orada görünce evde kendisini dışarı çıkmak için bekleyen Nalan'ı unutur.

Nalan evde bekler, Yusuf'u arar ama çocuk telefonunu açmayınca kermese gelir ve Ada'yla konuşurken görür. Saklanıp onları izler, kermes sonunda da Ada'yı takip edip kavga çıkarır. Sonrasında bayılınca kavgayı gören Mustafa'nın yardımıyla hastaneye götürürler. Yusuf da gelir. Nalan bağıra bağıra bu olayda Ada'yı suçlayınca genç kız çok üzülür. Yusuf'u bir daha görmemeye çalışır ve kolyesini çıkarır. Yusuf Nalan'a "Ne olur bana git deme" der ama kaçınılmaz son bellidir.

İsmail dayı Yıldırım beyle konuşmak için çabalar ama görüştürmezler. Evden ayrıldığı bir an belediyeden işçiler ve bir dozer gelir ve arka bahçeyi kazar. Adamın paraları da toprakla beraber bir kazı alanına götürülür. İsmail dayı hafriyat kamyonunun arkasından gider ama paraları bulamaz. Eve gelip bunalıma girer. Eşi ve Ada ondan iş bulmasını isteyince iyice sinir olur.

Rüzgar ise evde Ada'yla makarna yapıp beraberce yer. Annesinin doğum gününde hediye almasına yardım etmesi için kızla konuşur. Beraberce kuyumcuya giderler. Kızın beğendiği kolyeyi denemesine yardım ederken tesadüf bu ya Yusuf da onları görür ve yanlış anlar. Sarhoş olup Rüzgar'ın kapısına gider. Rüzgar onu sarhoş olduğu için olgunlukla geçiştirmeye çalışır ama konu Ada olunca tansiyon yükselir ve Yusuf Rüzgar'a yumruk atar. Rüzgar yine de karşılık vermez.

Mert kardeşi ve Yusuf'un kavgasını görür. Yusuf ve Ada'nın ilişkisini öğrenirken Rüzgar'a Nalan'dan ve bebek beklediğinden bahseder. Rüzgar sabah Ada'ya kavgadan bahsetmez ama Mert anlatır. Ada kızgınlıkla Yusuf'u arar ve onunla kavga etmeye başlar. Kızı merak edip peşinden giden Rüzgarda gelince ortam daha da gerilir. Ada'ya "O arabaya binersen her şey biter" der ama kız biner

İsmail dayı ise geçmiş olsuna geldiği köşkte Mert ve Rüzgar'ın annesinin konuşmalarını duyup Ada'nın her şeyin sahibi olan kişi olduğunu öğrenir.

Hiç yorum yok:
Write comments