27.10.2019

Her Yerde Sen 19.bölüm özet. Her şeyi öğrenen Selin; gidiyor

Gittikleri dağ evinde ikilimiz sürekli Demir ve Eylül'ü; geçmişi konuşmak zorunda kalırlar. Onların çocukluk arkadaşı olduğunu sanan Selin'e eski sevgilisi hatta nişanlısı olduğunu anlatmak zorunda kalır. Günlerdir gözünün önünde olanları fark etmeyen Selin'in kafası sürekli bir şeyleri fark etmekte veya olmayan şeyleri kurmaktadır. Demir kah sabırla kah kaba kuvvetle sevgilisini ikna etmeye; sakinleştirmeye çalışır. Selin ise aşkı ile gücenmişliği arasında kalır

Eylül Burak'ı arayıp Yıldırım beyin metresiyle beraberken çekilen resimlerini şirkete getirmesini ister. Burak eğer şantaj yapacaklarsa beraber yapmaları gerektiğinde ısrar eder. Beraberce Yıldırım'ı tehdit ederler. Daha sonrasında ikili öpüşür ve katlı otoparkta saatlerce zaman geçirirler.

Merve teşekkür anlamında Vedat'a kek yapıp getirir. Beraber çay içerlerken kız bir yerden Bora'nın annesinden konuşulunca kız ağlamaya başlar. Ayda akşam Hapy Pay da arkadaşlarla yemek organize eder. İbo'nun başka bir arkadaşı olan Vedat'la da tanışmak için onu da çağırır.

Leyla akşam yemek için hazırlanmaya gider. Muharrem usta tulumla gelecek diye korkarlar ama adam takım elbise ile gelerek herkesi sevindirir

Selin dağ evinden kaçar. Bunu fark eden Demir; kızı aramaya başlar. Ormandaki tuzaklardan selin sayesinde kurtulurlar. Selin oradaki resimlerden birinde Vedat ve Demir çocukluk hallerini görünce genç adam; o evde büyüdüğünü söylemek zorunda kalır. Selin Demir'e onun hislerinden emin olmadığını söyleyince çok üzülür.

Selin ertesi sabah eve gitmek istediğini söyler. Evlerine geldiğinde de sürekli Demir ve Eylül'ün beraber yaptığı şeyleri, yerleri düşünüp sorular sorar. Eylül konuşmak için Selin'e gider ve açıklama yapmaya çalışır. Demir de Vedat'a gidip olanları anlatır. Demir Vedat'a hisseleri devredip, evi kapatıp gitmeyi düşündüğünü söyler.

Burak ve Eylül şirkette hala Yıldırım beyden yaptıkları şantajla ilgili bir şey duymadıkları için gerilirler. Yıldırım bey tazminattan vazgeçtiğini veya yönetim kurulunun toplanmadığını düşünürler. Sonrasında ikiliyi olabilecekleri düşünüp gülme krizine girerler. Kızlar bunu görüp sevinir.

Ayda eski sevgilisi Yiğit'i aramak için gerilir. Hapy Pay'a gelen Yiğit'e İbo'nun tanışma isteğini anlatır. Yiğit olgunlukla karşılar. İbo geldiğinde eski sevgilileri birlikte gülüp eğlenirken bulur. Sonrasında Yiğit evli olduğunu ve karısının eski sevgililerle görüşmesini istemediğini söyler.

Selin kızlara gideceğini söyler. Akşam da orada kalacaktır. Selin kızlara olanları anlatırken evde de Demir Sakız'la dertleşir. Selin bir süre kızlarla kalmak uzaklaşmak ister. Eve gidip biraz eşya alır. O tam çıkarken Demir uyanır ve "Gitme Selin. Yapma" der. Ancak Selin gider. Demir de daha önce annesinin gittiği o evde, Eylül'den sonra Selin tarafından da terk edildiği için üzgün kırgın kalakalır



Hiç yorum yok:
Write comments