14.11.2019

Afili Aşk 22. bölüm özet. Ayşe kerem'den uzak duramıyor

Kerem'in ilanı aşkına cevap veremeyecek olan Ayşe hemen odasına gidip uyuma numarası yapar. Kerem ne kadar gürültü yapsa da uyanmaz. Sabah da erkenden kalkıp kahvaltıya gider. Yelda anne Ceyda ile beraber Ayşe'yi kıstırıp evlilik yalanını ailesine söylemekle tehdit eder. Ailesiyle konuşmak doğruyu söylemek için eve giden Ayşe; konuşmaları duyup söylemekten vazgeçer.

Yelda; Ayşe'ye Kerem'i kendisinden soğutması için Ceyda'nın sözünden çıkmaması talimatını verir. Kerem'in hiç sevmediği birisi gibi davranıp uzaklaştırmasını isterler. Alış veriş yapması için limitsiz kredi kartını Kerem'den istemesi talimatını verirler. Hülya'ya benzemesini, onunla alış verişe gitmesini ve çok şey almasını isterler.

Gonca morali bozuk olduğu için işe gelmez. Volkan kızın evinin önünde beklerken kendisine sataşan gençleri döver.

Hülya doğum kontrolü için gittiği yerde bekleme salonundaki bir kadından kocaların karılarını hamileyken aldattığını öğrenir ve bütün bölüm Samet'e işkence eder.

Kerem Ayşe'nin kendisine hiçbir şey söylememesinden müzdarip heyecan ve sabırsızlıkla beklemektedir. Ayşe sıradan bir şey gibi "Seni seviyorum" diyip gider. Bu hiç Kerem'i tatmin etmez. Hülya ile gittiği alış verişte karşısına çıkan gazetecilere saçma sapan röportaj verir. Herkesin önünde kocasına "Keroş" der.

Rıza'nın dans görüntülerini videoya çeken adam kahvede şantaj yapıp; sürekli isteklerle gelmektedir. Nazmiye kocasına destek olur ve dans etmenin utanılacak bir şey olmadığını söyler. Adama da ders olması için Rıza herkesin içinde dans eder. Sonra da tüm kahve dans eder.

Nazmiye'nin oğlunu ikna edip kiralık başka ev aradığını duyan kaynana şirkete gidip kızıyla peşinat ve depozito için konuşmak ister. Yelda kendi evlerinden birine geçip oturmalarını ister. Yelda; Ayşe'ye Kerem'den bunu istemesini ister. Kerem hiç düşünmeden kabul eder.

Feza'nın ev arkadaşı ayrılınca kız erkek fark etmez diyerek ev arkadaşı aramaya başlar. Feza kantine ilan asar ama Erkut hepsini kaldırır. Sürekli evi kötüler. Erkut kendisi çıkmaya karar verir. Ama annesi ikisinin çıkmasını isteyince üzülmesin diye kabul eder.

Ayşe kahvaltıda bugün bana araba alın diye tutturur. Kerem de Muhsin babada kabul eder. Kerem ona araba alır ama Ayşe arabayı bile beğenmez. Ayşe'nin o gün fotoğraf çekimi vardır. Ayşe bir sürü istekte bulunur. Çekimler sırasında da çok fenadır. Herkese yaka silktirir.

Akşam evde toplanalım diye tutturur ama bahçedeki yemeğe garsonlar, show yapan bir kasap falan tutar. Gece samimiyetsiz ve olaylı biter. Selfi de çekip olaylara tuz biber eker.

Kerem Ayşe'ye ne olduğunu sorar. İçi kan ağlasa da oyununu sürdürmeye devam eder ama Kerem üzülmekte, kendisini yalnız hissetmektedir. Yelda ve Ceyda konuşurken kız Ayşe'nin yalnızken farklı davrandığını düşündüğünü söyler.

Kahvaltıda Yelda ve Ayşe bilerek büyük bir kavga ederler. Kavgayı Ayşe çıkardığı gibi bir de terbiyesizlik yapar. Önce Muhsin baba ardından Kerem Ayşe'ye çıkışır. Kerem; Ayşe adına babasından da annesinden de özür diler. Yelda anlayışlı anne tavırları takınır.

Ayşe Gonca'yla Kerem Volkan'la konuşur. Gonca arkadaşına ne olduğunu anlamaz. Kerem ve Volkan dansa gitmeye karar verir. Çok eğlenirler. Kerem eğlendiği kızla gitmez. Sahilde alyansını çıkarıp atacakken bir balıkçı ona nasihat eder. Kerem karısıyla bir daha konuşup sorununu anlamaya çalışır. Ayşe'den bir cevap beklerken kız "Sevmiyorum" der. kerem çok üzülür. Ayrı yönlere giderken


Hiç yorum yok:
Write comments