14.11.2019

Şampiyon 8.bölüm özet. Kafkas kaybetmek için ringe çıkıyor

Yaman hoca gelir ve polislerle konuşur. Salondaki çocuklar Yaman hocanın ifadeye götürülmesine üzülünce Fırat çocuklara moral konuşması yapar. Yaman hoca gittiği emniyette komiserle Aladağlı ve ona yapmak istediği operasyon hakkında konuşur.

Fırat Zafer'e Aladağlı'nın teklifini kabul edeceğini söyler. Yaman hoca istediği için onunla konuşmalarından bahsetmez. Güneş'le tehdit ettiğini söyleyiğ teklifini kabul etmekten başka çaresi olmadığını söyler.

Suna; Tansel'e iyi davranmaktadır. Bir taraftan da abisinin tahlillerinin peşindedir. Son rapor başka bir hastaneden alınmıştır ama Suna bulamaz. Evde de bulamaz ve raporlarla Tansel'in ilgilendiğini öğrenir. Kerem; teyzesinin Tansel ile barıştığını öğrenince kızar. Bundan Fırat'ın haberi yoktur

Kerem Nesli kendisini kötü hissederken ona destek olup konuşur. Yaman hoca eve gelince Nesli babasına sarılıp af diler ama babası onu affetmediğini söyler. Yaman hoca salon kapalı olduğu için çocukları bahçede antreman yaptırtır

Serhat karısını affedememektedir. Evi terk edip abisine gider. Mücella'yı Tansel evden aldırtır ve yaşamaya devam etmesi karşılığında Kafkas'a kendisini affettirmesini ister. Mücella Fırat'a gidip af diler. Hamile olduğunu söyleyince Fırat karı kocanın arasını düzeltir.

Selvi Zafer'e babasının kendisini uzak bir akrabasıyla görüşmesini istediğini söyler. Eğer resmi bir şekilde istemesini ister. Zafer babasıyla konuşur.  Yaman baba; pek kız istemeye yanaşmaz ama çok sevdiğini söyleyince ikna olur

Aladağlı Fırat'ı yanına getirtir ve ondan kaybetmesini ister. Aladağlı; Fırat'ın arkasından Yaman hocanın gönderdiğini bildiğini söyler. Fırat Yaman hocaya şike olayını anlatır. Hocası kabul etmesini ve yenilmesini ister. Aladağlı'nın güvenini kazanmalıdır.

Yaman hoca Kado ile konuşur. Tansel'le çalıştığını bildiğini ve çalışmaya devam etmesini ister. Bildiği, gördüğü her şeyi kendisine anlatmasını ister ve Kado'yu tehdit eder.

Hastaneye kontrole gittiklerinde Güneş'in iyileştiği haberini alırlar. Suna'yı evlerinde kutlama yemeğine çağırırlar. iyi zaman geçirirler. Kadının gidişini Nesli göz yaşları içinde izler. Kafkas'la ilgili iyice umudu kırılmıştır.

Fırat'ın çıkacağı maç haber olunca Nesli buna karşı çıkar. Basının da katıldığı bir toplantıda karşıdaki boksör Fırat'ı "Katil" diye kışkırtır. Tansel Suna'ya boks maçını haber verir. O da maç öncesi oraya gidip Kafkas'a abisinin şans kolyesini verir

Selvi'nin babasının işi çıkınca istemeyi o geceye almalarını ister. Selvi Zafer'i arayıp durumu söyleyince olmayacağını söyler ama Fırat; istemeye gitmesi gerektiğini söyler. İki evde de hazırlıklar başlar. Zafer çiçek hazırlatmaya giderken televizyonda gördüğü röportaja dayanamayıp maça gider. Fırat Zafer'e maçı sattığını söyleyip gitmesini ister Zafer çok üzülür. Selvi isteme iptal olduğu için çok üzgündür ve Zafer'e bir daha kendisini aramaması için mesaj atar.

Suna maça gideceğini bildiği Tansel'in evine girer ve çalışma masasındaki kilitli çekmecedeki belgelere bakar. Aradığı bir belgeyi bulur. Tansel maça gitmekten vazgeçer ve eve döner. Onun geldiğini gören Suna eşyaları toparlar, saklanır ama oldukça açıktadır.

Televizyonda Akif'in ölü bulunduğu haberi geçer. Kerem bu haberi görür. Suna'nın odasında eşyalarını yerleştirirken annesi flash diski bulur ama ne olduğunu anlayamayıp kenara koyar. Kerem videoyu izleyip şoke olur.

Güneş televizyonda babasının boks maçına çıkacağını duyar. Nesli zaten maça çıkmasını istemediği için Güneş'i oraya getirir. Maçın başlamasına saniyeler kala çocuk çıkagelir ve babasından ringe çıkmamasını ister. O sırada Aladağlı yanlarına gelir


Hiç yorum yok:
Write comments