8.12.2019

Benim Tatlı Yalanım 25.bölüm özet. Aylin'in Nejat ile barışma planları

Nejat ve Suna aşk tazeledikleri evden sönerken kaza yaparlar. Suna'nın dizi tekrar kötü olup ameliyata alınır. Ailesine haber vermek zorunda kalır. Ailesi neden beraber olduklarını anlamayıp sorular sorsa da tekrar beraber olduklarını saklarlar. Plan gereği Aylin'e yakın davranmaya çalışan Nejat; eski karısıyla akşam yemeğine çıkınca Suna küçük kıskançlıklar yapar.

Şevket baba Pervin'e Bursa'ya gitme isteğini tekrarlar. Kadın gitmesini istemese de adam kararlıdır.

Enise teyze Burcu ve Rafet'in arasını yapmak ister. Burcu Serkan'la ilgili aşk acısı çekmektedir.

Hayri ve Rafet telefonlaşıp mesajlaşmaktadır. Saniye onları yakalar ve Hayri'ye açıklamasını o gece duyduğunu ama ne olursa olsun ortada bir çocuk ve kadın olduğunu söyler. Yalandan da olsa bir ailenin dağılmasına razı olmadığını söyler.

Hande Aylin'in annesiyle konuşmayı başarır. Kadın Nejat'ı batmaktan kurtarmak için şirketi satın aldıklarını ve hala kızının Nejat'la evli olduğunu sanmaktadır. Öğrendiğinde de fazla bir şey belli etmez ama kızıyla yüzleşir. Aylin de Hande'ye kızar ama Hande her zamanki gibi onu teskin edip niyetinin kötü olmadığını söyler. Anne konuşmak için kızına gittiğinde torunu Kayra ile komşu teyze olarak tanıştırılır. Anne kızı için endişelidir.

Akşam yemeğinde Aylin Nejat'a kızları için tekrar beraber olmaları gerektiğini düşündüğünü söyleyip elini tutar. Restoran çıkışı ayağı incinmiş gibi yapıp adamın koluna girer ve bir bahane ile Nejat'ı öper. Hande'nin bulduğu gazeteci bunların resmini çekip ertesi gün "eski karı koca aşk tazeliyor" diye haber yapar. Aylin bu haberi Nejat'a ardından Kayra'ya gösterir.

Nejat Suna'ya ve ailesine bu haberin açıklamasın yapar. Ve aileye Suna ile yıldırım bir nikahla evlenmek istediğini söyler. Saniye ve Burcu nikah günü Suna'yı hazırlayıp annelerini de alıp gelirken Hayri ve Serkan da Nejat'ın yanındadır.

Serkan Hande kendisini öptükten sonra ondan uzak durmaya çalışır. Bu Burcu'nun da Hande'nin de dikkatini çeker. Serkan Hande'ye hislerinin olmadığını söyler. Ardından Nejat'a gidip olanları anlatıp oyunu bitirmek istediğini söyler. Nejat ona Hande'nin bu yaklaşmayı oyun olarak yaptığını söyler. Serkan Hande ile yüzleşince kadın üzülür ve Aylin ile ilgili tüm bildiği şeyleri anlatıp annesinin de telefonunu verir.

Nikah günü Serkan Hande'den Aylin ile ilgili öğrendiklerini anlatır. Eski kayın validesinin telefonunu verir. Kadın ertesi günler için müsait olmayınca o gün için randevulaşırlar. Nejat olanları kısaca özetleyip Kayra'yı Aylin'e bırakamayacağını söyler. Kadın da çocuğun Aylin' de kalmaması gerektiğini söyleyip anlatacakları olduğunu söyler. Hayri Kayra'yı Aylin'den alıp babası ve Suna annesinin evleneceği haberini verirken Aylin onları duyar.






Hiç yorum yok:
Write comments