23.06.2020

Zalim İstanbul 37.bölüm özet. Herkes Cenk'in babasını öğreniyor

Ceren bebeği elinden alınıp köşkten de atılınca Agah beye sinirlenir ve intikam yeminleri eder. Seher hanım çaresizce Agah beyin karşısına çıkar. Ceren ertesi sabah babaannesini köşke yollayıp dna raporunu aldırır. Cemre onu görüp şüphelenip raporu arar; bulamayınca Neriman annenin peşinden eve gider. 

Nedim sahilde Cemre'den yine özür dileyip kendisini bağışlamasını ve eskisi gibi bakmasını bekleyeceğini söyler. 

Ceren'in raporu vermesini engellemek için köşke dönmesi için Cemre Cenk'le konuşur. Ceren ile evlenmesi gerektiğini söyler. Cenk önce karşı çıkar sonra tamam diyip Ceren'i konuşmak için yanına çağırır. Onu aşağılar. Ne kadar kötü olduğunu, Cemre'ye hala aşık olduğunu söyler. Bu konuşmanın ardından Ceren daha da bilenir.

Cenk'in Cemre'ye aşkını itiraf ettiğini duyan Nedim onunla tartışırken birden bire Cenk fenalaşıp bayılır. Nedim onu hastaneye götürür. 
 
O gece Damla tarafından şirketin lansman yemeği düzenlenir. Cemre garsonları ayarlayıp kırmızı şık zarflara koyduğu dna raporlarını vermeyi organize eder. Cemre ise onu durdurabilmek için bebeği çalıp kardeşine götürmeye çalışır ama Nedim'e yakalanınca başaramaz. Şeniz olanları fark edip kaçamadan herkes zarfları açmaya başlar. Garson bir zarfı da Agah beyin odasına bırakır. Agah bey kalbini tutarak yere düşerken bahçedeki herkes şoke olmuştur


Hiç yorum yok:
Write comments