26.06.2015

Güneşin Kızları 2. bölüm özet. Güneş ve Haluk evleniyor


Güneş ve kızları Haluk'un evine taşınıp yerleşir. Sade bir nikah töreniyle evleneceklerdir. İnci Güneş'e yakın durmaya çalışır. Güneş, Selin ve Peri avm de gezerken İnci'nin haber verdiği Sevilay'la karşılaşırlar. Sevilay'ın laf sokmalarına katlanamayan Güneş bayağı sert çıkar. Tüm bunlar Rana'nın planıymış. Akşam yemeğinde Rana bu karşılaşmadan bahsetse de Güneş atışmalarından bahsetmez. 

Haluk'un telefonla konuşmasını duyan Nazlı adamın ofisini kilitli kalır. Savaş kıza yardım ederken o da içeride kalırlar. Zor bela kurtulurlar. Nazlı gece Haluk'un arabasının bağajına girip onu takip eder. Savaş onu rezil olmaktan kurtarıp eve bırakır

Selin evden kaçıp Emre'yle buluşur. Ali o gece annesinde kalır. Annesi onu bırakıp gidince Emre'yi arar. Emre ve Selin ona gelir. Ali ve Selin atışırlar. 

Sahilde Savaş'la Mert; Melisa hakkında birisiyle ilgili konuşurlar. Nazlı onları dinler. Ertesi gün Nazlı Savaş'ın motorsikletine biner. Bunun sorumlusu onları takip eden Mert'tir. Zaten onlar kaza yaptıktan sonra yanlarına gelip bunu da söyler. Nazlı Savaş'ın katil olmakla suçlandığını duyar. 

Rana Haluk'a bir gün önceki Güneş Sevilay karşılaşmasında eski karısının kadını üzdüğünü düşündüğünü söyler. Haluk gidip Sevilay'la konuşur. Rana da ertesi gün Sevilay'a gidip Haluk'u doldurup ona yollayanın Güneş olduğunu söyler

Ali sürekli annesinde kalmak ister ama Sevilay bunu istemez. Haluk'u bahane eder. Ali babasına gidip annem senin yüzünden beni istemiyor değil mi der ama babası kalmasına onay vermesine rağmen Sevilay'ın oğlunu istemediğini söyler. Ali bozulurken kızlar da bu konuşmayı duyar

Tenis klübüne gelen Selin'in kafasına Tuğçe topu atınca iki kız sahada kapışır. Selin yenmek üzereyken oraya gelen Ali kızı herkesin içinde aşağılar. Selin de arkadaşlarının yanında Ali'ye annesinin onu sevmediğini söyleyince genç çocuk yumruğunu cam masaya geçirir. Kolu kesilip kanlar akar. 

Nazlı Haluk'un yatına girip etrafı karıştırırken adam bir kadınla girer. Konuşmaları ve samimiyetleri kafa karıştırıcıdır. Nazlı annesini çağırıp onları basar. Meğerse kadın Haluk'ın okul arkadaşı ve belediye başkanıymış. Teknede evlenmek için fikir alış verişi yapmaktaymışlar. Olay ortaya çıkınca Güneş madem öyle evlenelim der ve evlenirler. 




Hiç yorum yok:
Write comments