30.03.2016

Kış Güneşi 6. Bölüm özeti. Bütün suç mazhar'ın üstüne kalıyor

Mete'nin evine gelen Fatma anne Efe'yi görünce bayılır. Leyla durumdan biraz şüphelense de nisan onu sakinleştirir. Efe Fatma'ya Mete olduğunu söyler. Nisan ve ikisi Fatmaların evine giderler. Herkes şaşırır. Ama ona inanırlar. Orda da kalırlar.

Seda ilaç içip intihar etmiştir. Olaydan sabah haberi olan Efe hastaneye gider. Seda da annesi de Efe'ye bastırır ama Efe yüz vermez. Seda'nın annesi basına hamilelikle ilgili bilgi sızdırır. Nisan'ın annesi Nisan'a "İstemiyorsan boşan" der. Ama Nisan boşanmama konusunda ısrarlıdır. Mazhar Yakup'un şantajına boyun eger ve kaçakçılık için gerekli evrağı imzalar. Reşat Efe'nin; Kadim Reşat'ın peşindedir.

Yakup Seda'nın şirketle ilgisini kesmiştir. Mete'nin odasında Mete'nin kendisine yazdığı mektubu bulan Seda; Nisan'a okutup ona yüklenir. Konuşmayı duyan Efe "O mektuptaki hislerim geçti" diye kestirip atar.. Kadim Farise' nin yanına gelir. "Benimle gel" der ama kadın kızını bulmak için kalacağını söyler. Reşat ise odaya koyduğu mikrafonla onları dinlemektedir. Odaya gelen Reşat kadını hırpalar.

Tabletteki bir görüntü yüzünden Efe ve Nisan; Mazhar'ın ve Yakup'un silah kaçakçılığı işinde olduklarını öğrenir. Efe Yakup'la yüzleşir. Ama Yakup kendisinin haberi olmadığını Mazhar'ın yaptığını söyler. Efe de ona inanır. Yemekte Mazhar'ın silah kaçakçılığı yaptığını söyler. Leyla şok olmuştur. Bir süre Mazhar'a surat yapsa da sonunda onu affeder. Nadide ve Burak'ın arası ısınmaktadır :)

Yakup Reşat'a Kadim seni yakalasın sen de Mazhar'ın ismini ver diyor. O da dediğini yapıyor ve Efe kesinlikle Mazhar'dan şüpheleniyor. Sorgu sırasında Reşat Kadim'e şöyle bir şey söyler. "Mete'ye babasının katili olduğunu ne zaman söyliyeceksin?" Yakup basına "Seda hanımın hamileliğiyle ilgili haberimiz yok" diye beyanat verir. Seda'nın annesi DNA testi yaptırmakla tehdit eder. Bu test yapılırsa bebeğin ondan olmadığı ortaya çıkacak; Mete'nin de Mete olmadığı anlaşılacaktır. Yorum: Hastanedeki doktor kız büyük ihtimalle Kadim ile Farise'nin aradıkları kızları




Hiç yorum yok:
Write comments