1.04.2016

Asla Vazgeçmem 44. bölüm özet. İclal ve Nur kaçırılmış.. Amanınnn

İclal için Nur'u öldürmeyi göze alan Fırat'ın planı Fatih'in gelmesiyle bozulur. Fatih durumdan işkillenir.

İclal; Fırat Nur'u öldürecek diye açılışta çok gergindir.
Nur açılışa Fatih ile gelir. İclal Nur'u görünce hem ölmedi diye hem geldi diye sinir olur. geceyi erken bitirirler. Fırat içmiş partinin çıkışında yerde oturuyordur. Fatih kalmasına yardım ederken onun üzerindeki bıçağı çalar.. Bir şeyler olduğunu sezmiştir. Ertesi gün İclal'e gidip bıçağı verip; onu uyarır.

Elmas Kozan köşküne taşınmıştır. Cahit güzel laflar eder.

Yağmur evden sürekli bir şeyler çalmakta ama arkadaşı daha fazla istemektedir. Davet gecesi İclal'in tasarladığı takılardan çalar. Kapıdan çıkarken odaya girdiği anlaşılır.

Açılış gecesi Yiğit Nur'un evinde kalır. Sabahı Elmas'ın kardeşine yakalanırlar :)

Elmas'ın kardeşi Elmas'ın Cavit ile tekrar barışmasından ve o eve taşınmasından rahatsızdır. Kavga çıkartır. İclal Yiğit'in Nur da kaldığını farketmiş; hırçınlık çıkarır.

İclal takılarının çalındığını farkeder. Aytül soluğu Yağmur'un yanında alır. Yiğit Yağmur'u korur ama takıları ondan geri alır. İclal'e verir. Aytül hırsını alamamış; Yağmur'un odasını üstünü falan aratır.

Yiğit şans eseri odasındaki dinleme aygıtını bulur. Bütün şirketi arattırtır. Bu işin arkasından Fatih olduğunu öğreniriz. Fatih kendini Yiğit'lerin evine davet ettirtir. Bilardo odasında tepeşirin içine dinleyici yerleştirir.

Şans eseri Yiğit dinleyiciyi bulur.
Nazan Kozanların evine yanında bir kız çocuğuyla gelir.
Birisi İclal'in yolunu keser. Biri Nur'un omzuna dokunur. İki kadın sırt sırta baygın elleri ayakları, gözleri, ağzı bağlı görüntüleri var.


Hiç yorum yok:
Write comments