2.04.2016

Kiralık Aşk 40. bölüm özet. Alev aldı buralar

Birkaç haftadır sürekli kendini tekrarlayan konusu yüzünden düşen reytingler dizi senaristlerini hareketlendirmiş. Ömer ve Defne arasında bölüm sonunda hararetli sahneler konmuş. Bölümün hachtagı #alevaldıburalar :) Çok şükür. 40 bölüm olmuştu.

Dizinin bu bölümü haziran 2016 da iki erkeğinde düğün için hazırlanma görüntüleriyle başlıyor. Ancak hangisi evleniyor; onun tiyosu verilmiyor :)

Sonra yine günümüze geçiş var. Fikret öğrendiği gerçekler karşısında donakalmış. Simurg'unu verdiği genç çocuğun Ömer olduğunu öğrenmiştir. Defne yine "nolur söyleme"diyor.

Fikret işe gitmez, evden çıkmaz. Ömer çalışmaya gelmedi diye yine Fikret'e kızar.

Sinan Yasemin'e gider. Baştan başlamak, düzgün bir ilişki yaşamak istediğini söyler. İşe beraber giderler. Bu ikili için de asansör sahneleri çekmişler. Saat değişimi çok tatlıydı.

Defne Ömer'e simurg'u veren kızla karşılaşsa neler olabileceğini sorgular. Aldığı cevap pek hoşuna gitmez. Bu durum onu daha da çıkmaza sokar. Fikret'te kararsızdır. Kiralık aşk oyununu söylemese bile simurg'u veren kız olduğunu söylemeye karar verir ama Ömer lafı kızın  ağzına tıkar.

Koray defile konseptini belirler. Sinan ve Defne; Koray'a Ömer ile evlenme haberlerini verir. Tabi O da bütün şirkete haberi yayar.

Defne yine Passionis'te çalışmaya başlar. Yine Ömer'in yan odası..

Defne'nin anneannesi büyük İplikçiyi akşam yemeğe davet eder. Dede Defne'den Ömer ile kendisini barıştırmasını ister.

Yasemin; Deniz Tranvava'ya Defne ve Ömer ile ilgili korumacı tavır takınınca; Deniz Cherie'deki hisselerini devralmasını ister. Ama Yasemin'in o kadar parası yoktur. Durumu Sinan'a anlatır.

Defne gelip Sinan'a Fikret ile ilgili kısmı anlatır. Sinan ona kendi yazlık evinin anahtarını verir. "Git bir kafanı dinle" der. Sinan Ömer'i de oraya yollar. Veee beklenen yakınlaşma gerçekleşir..


Hiç yorum yok:
Write comments