4.04.2016

Evli ve Öfkeli 24. bölüm özet. Didem sonunda aradan çıktı. Yaşasınnn

Seray'ın deneme çekimi iptal olunca açıp Coşku'ya nedenini sormadan fırça kayar. Coşku'nın kaza yaptığı için gelmediğini öğrenince onu akşam yemeğe davet eder. Coşku'nun Deniz'e karşı ilgisi var. Kızı kahve içmeye davet eder.

Didem; Murat ile Esra'nın arasındakileri anlamak için türlü şeyler yapar. Nikah şahidi olması, nişanını organize etmesi gibi. Yok Esra'ya birini ayarlıyım gibi. Didem'in karakola gittiğini duyan Seray gönderdiği sms yüzünden panikle onların yanına gider." Bana da sürekli geliyor" falan der. Bu sefer Esra Seray için endişe edip onun kapısına Feramus isimli polisi diker. Akşam Coşku geldiğinde adamı döver. sonrasında fıstığa alerjisi varmış kriz geçirir.

 Teyze Dilek'in evine yerleşir. Cenk onu almaya geldiğinde teyze ile karşılaşır. O an annnesi de arayınca panikleyip" yarın akşam gelicez istemeye" der. Bu sefer Dilek'in kanaldan seyircilerinden birini Cenk'in annesi yaparlar. Tarık kanala gidip Dilek'i görmek ister. Orda Engin'in 1 hafta onda kalacağını öğrenir. Kendisi de bir yalan bulup o akşamı Dilek'te geçirir :) Komik olaylar olur

Dilek kanala son kez progman için gittiğinde İbrahim'in karısı "beraber program yapalım" der.Cihan Murat'a hesap sorar. "Esra'yı haketmiyorsun. 2 günde başkasını bulmuşsun" der. Kavga ederler.

Mine'yi isteme olayları sırasında komik olaylar olur. Engin'in karısı basar. Tarık aşkını itiraf eder. Teyze Dilek'in de boşandığını anlamıştır. Seray deneme çekimine gider ama gerginlikten iyi geçmez.
Bu arada Didem Esra ve Murat'ın arasında olanları anlamıştır ama bir de Esra'dan dinler. Ve ikisini bir araya getirir




Hiç yorum yok:
Write comments