22.04.2016

Gecenin Kraliçesi 15. bölüm özet. Güzel bir mutlu SON

Esra geçen bölüm boşanmayı kabul etmişti ama Selin ile mutlu olmasına da katlanamayıp, birine arabayla çarptırmıştı. Emre Kartal'ı arayıp haber verir. Hastane'ye kaldırılır.

Oktay'ı hapishane revirine götürürler. Oktay kızı ve Hüma'yı Hakan'a emanet eder. Oktay giderken kızı ona sarılır. Vedalaşırlar. Hapishaneden çıkışta yazları bulunduğu şehre çağırır kızını.. Aziz Alkan bir uçurumun kıyısında elinde tabanca kendisiyle hesaplaşmaktadır. Polis evini arar. Sonrasında cenazesini gösterirler. Herkes oradadır. Selin ve Kartal hariç tabi.

Elif ve Mert'in araları iyidir. Annesi Osman'a bakmaktadır. Mert Kartal'ın yanına hastaneye gelip ona destek olur. Elif'in okulu bitince evlenmeye kararlıdırlar. Cenaze sonrası Selin köşkün önünde sinir krizi geçirir. Babasının hayalini görmektedir. Rehabilitasyon merkezine yatırırlar. Durumu daha iyidir. Hatta oradaki hastalardan birinin yakınıyla arasında duygusal bir bağ da vardır.
Selin kendine gelir. Taburcu olunca Kartal ona evlenme teklif eder.

Bütün şirketin işi Hakan'ın omuzlarındadır. Hüma ondan boşanmak istemediğini söyler. Hakan kırgındır. Ama Hüma onu sevdiğini söyler. Barışırlar. Selin ve Kartal oğullarının da bulunduğu bir nikahla evlenir. Esra da mutludur. Hüma'nın kızının doğum gününde hep beraber bir aile olurlar. 

Hiç yorum yok:
Write comments