22.04.2016

İlişki Durumu Karışık 39. bölüm özet. Ayşegül Can'a evlenme teklif eder.

Geçen bölüm Ayşegül'ün kitap tanıtımının ortasında Elif ve Mediha oraya gelir. Basına "Biz Can ile tekrar düşünücez" der ve elini tutar. Ayşegül bu görüntü karşısında ve onların oraya gelmesiyle dağılır. Toplantıyı terk eder. Tabi Can onun peşindedir. Elif'in gelmesinden de söylediklerinden de habersizdir. Ayşegül'e kendini anlatmaya çalışır. Ayşegül "Seni artık sevmiyorum" der.

Ayşegül'ün evine yıkım emri gelir. Aynı emirden Gülendam'a da gelir. İkisi de sevdikleri kişilere üzülmesinler diye söylememe kararı alırlar. Ama hemen yetiştirirler. Can yine de Ayşegül'e kıyamaz. Evine gider ama orada Sıtkı'yla görüp yanlış anlar. Kıskanır. Ayşegül onun kıskanmasıyla dalga geçer. "Ben seni kıskanmazdım" der

Elif gazete haberleri sonrasında bu işten vazgeçmeye karar verir. Ayşegül'ün evinden de, ülkeden de taşınmaya karar vermiştir. Murat'a gidip düşüncesini söyler. Murat şaşırır. Onu vazgeçirmeye çalışır ama Elif kararlıdır. Murat Elif ile eski günlerini düşünmeye başlar. Evine gider. Mediha Naci ile buluşur. Naci ondan ayrılmak istediğini söyler. Mediha şoka girer.


Can Ayşegül'ün sokağında film çekerken Ayşegül bunu bilmeden kıskançlıkla olaya girer. Can da Ayşegül ile dalga geçer. İsmail dede ve Nebahat pikniğe gider. Mediha da onlarla gider. Komik olaylar yaşanır. Mediha'ya "Biz evlenince ayrı eve çıkıcaz" der. Mediha tepki verip uzaklaşır.

Ayşegül emlakçı eşliğinde ev gezmeye başlar. Can Elif ile Ayşegül'ün evi için konuşur. Ayşegül  sevinecek diye mutludur. Murat da Ayşegül'e gidip "Ben hayatından çıkıyorum" der. Vedalaşmak için sarılırlar. Can onları görüp kıskanır. Murat durumu Can'a anlatır. Ayşegül de Can'ın evine gidip durumu anlatır. Ama Can'ın kalbi kırıktır ve inanmak istemez.

Elif Ayşegül'e gidip evinin anahtarlarını ona verir. Ayşegül ve Gülendam evsizlikten kurtulmuştur. Hemen gidip eve yerleşirler. Eve girince Ayşegül anılarını hatırlar.

Sıtkı Gülendam'a aşkını itiraf eder. Gülendam da ona olumlu karşılık verir. Elif Ayşegül'e özür mektubu ve boşanma kağıdı bırakmıştır. Elif uçağa binip gidecekken Murat arar. "Ben seni seviyorum. Yaptığım herşey için özür dilerim. Benimle gel" der. Ayşegül de Can'a sürpriz hazırlar. Evinin önüne mumlarla adını yazıp, çiçek getirmiş. Dans da ederler. Ayşegül; Can'a evlenme teklif eder. Ama cevabını malesef göstermediler.



Hiç yorum yok:
Write comments