3.04.2016

Göç Zamanı 10. Bölüm özet. Kiraz da Yılmaz da serbest kalıyor mu?

Geçen bölüm birileri Kiraz'ı kaçırmış bunu gören Yemin peşlerine düşmüştü. Yılmaz ise Hande'nın evine girmiş; yerde yatan kızı görmüş; başındayken polisler içeri girip onu tutuklamışlardı.

Bu bölümde tam olarak burdan devam ediyor. Cennet kızının kayıp olduğunu anlıyor. Zümrüt Yusuf'u arar. Beraber karakol'a giderler ama 24 saat geçmeden kayıp ilan edilmediğini öğrenirler. Yemin peşlerindedir. Bayağı kaçma kovalamaca sahneleri yaşanır.

Yılmaz emniyetten Artem'i arar. "Hande öldü. Benim öldürdüğümü sanıyorlar. Avukatı al gel" der.

Polisler Yılmaz'ın evine gelir. Sevgi, Demir ve Artem karakola gelirler. Olanları öğrenirler.

Olay televizyonda ana haberlerdedir. Hande'nin ablası Handan olayı öğrenir ve rehabilitasyon merkezinden kaçar. Bilal de öğrenir; soluğu Yılmaz'ın yanında alır onu sinir eder :) Oradanda Sevgi'nin yanına teselliye gider.

Yemin Kiraz'ın nerde olduğunu öğrenmiştir. Kurtarmak için elinde silah ordadır. Zorda olsa kaçmayı başarırlar. Yemin ayağından vurulur. Kiraz'ı eve bırakır.

Didem Yemin'i merak etmiştir. Geldikten sonra Yemin'in peşinden ayrılmaz. Annesi ve kardeşleriyle karakola gidip olanları anlatırlar. Yol üzerinde Cennet bir büfe görür. içine girmek için 5 bine ihtiyacı vardır. Yemin parayı Bilal'den alıp annesine verir.

Handan kardeşinin naaşını alır, cenazeyi defneder. Hande'nin evine yerleşir. Hande'nin suç ortağını arar. Bilgileri öğrenir yeni bir planı vardır. Bunların başında yine Sevgi'yi fiştiklemek vardır. Hande'nin evinin anahtarını Yılmaz'ın arabasına koyarlar. Anahtarı bulan Sevgi Hande'nin evine gelir.

Ölen Hande Demir'e ve Yılmaz'a kutu göndermiştir. Kargo teslimatı yapar.


Yılmaz tutuksuz yargılanmak üzere salıverilir.

Hiç yorum yok:
Write comments