1.05.2016

Tatlı İntikam 6. bölüm özet. Sinan ile Pelin barışıyor ve daha fazlası var

Geçen bölümün sonunda Meliha hanım'ın Sinan'a Pelin ile ilgili yüklenmesini izlemiştik. Sinan'da Pelin'e Tolga ile barıştığını sandığı için kızgın olduğundan bu yüklenmeye katılır. "Dünyada bir tek o kalsa; on tane kalbim olsa birini bile Ona vermem." der. Pelin bunları duyunca çok üzülür. Önce restauranttan çıkıp gider ama sonra yüzleşmek için geri gelir. Sinan ile karşılıklı yanlış anlaşmalar çerçevesinde sağlam bir kavga ederler. Pelin Sinan'a tokat atma seviyesine gelir. Sinan tabi elini havada yakalar. Pelin'e "Kalbini kırarım" der. Pelin ise "Kırdın zaten. Sadece aynalara değil içine de bak. Bana olan öfken seni çok kötü biri yapıyor. Kötü olma. Kötü olma Sinan" diyip gidiyor.

Flashback geçer. Sinan uçurumdan atlayacakken Rüzgar isimli değişik bir karakterin gelip onu durdurması ve hayatını değiştirecek davranış ve düşüncelerini gösterirler.

Pelin'in annesi kızının gönlünü almak için Milano moda haftasına gitmeyi planlarken; babası annesini Adana'dan getirmek için memlekete gitmeyi planlamaktadır. Anne kocasının kendisini hastayken yalnız bırakmayacağını bildiği için bir arkadaşı ile plan yapar. Tam gidecekken "karın hastalandı" diye adamı arar. Pelin'i de "annen hastalandı" diye arar. Pelin de babası da koşarak eve gelirler. Böylece hem Pelin  ile arasını düzeltmiş hemde kocasının Adana'ya gidip annesini getirmesini engellemiştir. Fakat sonrasında ilgiden bıkıp arkadaşı ile dertleşirken kocasına yakalanır. Adam herşeyi duymuş; karısının bu oyunbaz tavırlarından bıkmış ve üzülmüştür.


Sinan'ın hayırsız eniştesi Necip evde kayınvalideye yakalanır. Evden kaçar, mahalle manavında ssk ile işe girer. O işe girince kayınvalide onu eve geri alır. Bu arada Necip'i dolandıran adam insafa gelip onun parasını bir arkadaşı aracılığıyla sanki at yarışından kazanış gibi geri verir.

Sinan Bülent'i Pelin Başak'ı tembihler. kesinlikle sevgilisine söylemiyecektir. Çift akşam buluşurlar ve yanlış anlaşmayı far ederler. Sinan ve Pelin'i barıştırmak için ikisini de farklı sebeplerle arayıp restauranta çağırırlar. Kavga etseler de gerçekleri anladıklarında olay tatlıya bağlanır. Sinan Pelin'in evine gidip onu gece evine davet eder. İkili mısır patlatıp film izlerken biraz yakınlaşırlar.. Tam o esnada Meliha hanım oğlunun evine gelir. Pelin çaresiz Sinan'ın odasına saklanır. Anne geç saate kadar oturur sonrasında ise koltukta uyur. Pelin de içeride uyuyakalınca beraber uyanırlar :) fakat anne hala içeridedir. Üstüne börek alıp Ceyda da Sinan'a gelmiştir. Ceyda yerde Pelin'in yüzüğünü bulur. Anneye gösterir. Meliha Pelin ile sağlam bir konuşma yapar. Pelin'i yine bölüm sonunda ağlatı senarist.

Hıı bu arada Pelin Tolga'ya "Sen artık bana karışamazsın. Bitti" der. Sinan ise Ceyda'ya "Benim sende gönlüm yok" konuşması yapacakken Ceyda beklenmeyen bir atak yapar ve restaurantta herkesin önünde Sinan'a aşkını itiraf eder ve evlenme teklif eder.

Hiç yorum yok:
Write comments