18.05.2016

Kara Sevda 31. bölüm özet. Bütün deliller ortadan kalkıyor

Emir ve Nihan kaza yapar. Fren balatalarını kesen adam Naim ambulansı arar.

Tufan Zeynep'i zorla kliniğe götürürken öncesinde de Asu'ya sadakatini ispat etmek için Asu'ya haber verir. Böylece Asu olayı durdurmak için oraya gelebilmiştir. Kemal de atılan mesaj yüzünden oraya gider. Son anda Zeynep abisine bebeği aldırmaya karar verdiğini ama Asu'nun vazgeçirdiğini söyler. Zeynep abisinin evine taşınır.

Emir kendisini birinin öldürmeye çalıştığından emindir. Kemal de kimin Nihan'ı öldürmeye çalıştığını bulmaya çalışır. İkisi de bir daha olmasın diye suçluyu bulmaya çalışırlar. Emir önce Kemal'den şüphelense de onun tarzı bu değil diye şüphelenmekten vazgeçer. Ama evde sağlam tartışırlar.

Emir Tufan'a neden başarısız olduğunu sorar. O da "Asu hanım oradaydı" der. Emir Asu'dan kuşkulanmaya başlar. Hele de o klinik randevusunun onun ilk randevusu olduğunu öğrendiğinde.. Ona ait ne varsa herşeyi gözden geçirir. Emir Asu'nun evine gidip onu sorgular, tehdit eder. Tam o sırada Kemal oraya gelir ve Emir'e kızdan uzak durmasını söyler.


Tarık Banu'yu ailesiyle tanıştırma planları yaparken Fehime anne Ban'ya gider ve ağzına geleni söyler. Banu Tarık'a birşey söylemez ama telefonlarını da çamaz. Akşam Tarık eve gelir. Banu'yu anlatacakken lafı ağzına tıkarlar.

Leyla evini Önder sayesinde aldığını öğrenmiştir. Leyla Galip'e gidip Önder ve Vildan'ı şirketten göndermek istediğini Galip'in bunun karşılığında ondan ne istiyeceğini sorar.

Önce Emir sonra Nihan; Zeynep ile konuşmaya gelir. Zeynep ikisine de kafa tutar.

Amca kazayı Tufan'ın planladığını öğrenmiştir. Ancak er veya geç ambulansı aradığı telefondan Naim'e ulaşacaklarının da farkındadır. Hem Naim'den kurtulmak hem de delil bırakmamak için mükemmel bir plan yapar. Naim'i arar ve talimatlar verir. Öncelikle Nihan'ı yanına çağırır sonra Nihan'ı kullanarak Emir'i oraya çeker. Hesapta olmayan kişi Kemal'dir. Kemal Nihan'ı takip ederek onu kurtarır. Amca Tufan'a Naim'i öldürtür. Böylece arkalarında delil kalmaz.


Hiç yorum yok:
Write comments