30.05.2016

Paramparça 68. bölüm özet. Harun; Ayşe ve Cihan'la yüzleşiyor

Rahmi bey; Çolak Burhan'ın fikri ile Ozan'ı hastaneye yatırır. 1 Hafta 10 gün orada tutup akli dengesi yerinde değil diye rapor çıkartacaklardır. Dilara da bunu kabul eder. Hatta parayı o verir. Dilara oğlunu görmeye gider. İçi parçalanmaktadır. Daha sonra pişman olsa da Ozan'ın iyiliği için oyuna devam eder. Ozan'dan haber alamayan Candan kaçırıldığını düşünmeye başlar. maide hanıma anlatır. Maide de ondan Ozan'ı bulmasını ve hisselerini ona satması için ikna etmesini ister.

Maide; Ayşe'nin annesiyle konuşur. Kadın ikna olur ve kimseye birşey demeyeceğini söyler. Ayşe hala Cihan'a doğum günü meselesi yüzünden kızgındır. Cihan ona kendini affettirmek için çareler ararken aradığı fırsat Ayşe'nin arkadaşı tarafından kulağına fısıldanır. Bir Beşiktaş hayranı olan Ayşe'yi BJK 'nın yeni stadına getirir. "Şampiyonluk aşkına beni affet" yazan pankart açar. Kız da onu affeder.

Cihan her fırsatta her konu için Dilara'yı suçlamaktadır. Dilara artık dayanamaz ve "Bana bu şekilde davranmaya hakkın yık" der. Dilara Ozan'a verdiği vekaleti iptal eder. Yıldırım'a verir. Cihan; Candan'ı bulmaya çalışır fakat bulamaz. Mafya gibi birilerinden yardım ister. Onlar da Çolak Burhan'ın adamları çıkar.

Anne babasının tartışma sırasında Cansu'ya ve Ozan'a hisse verdiğini duyan Hazal küplere biner. Evi terketme aşamasına geldiğinde bakıcı Sevgi onu durdurur. Hazal sevgilisi için klip çekmeye işlemlerine başlar. Fakat her fırsatta herkesin kalbini kırar ve herşeyin en pahalısını seçer. Belalısı eski şöför Emrah; Hazal'ın ve sevgilisinin fotograflarını çeker Geceyi sette geçirir.

Gece Demir Alaz bebek çok ateşlenir. Evde müdahele yetmeyince Dilara onu hastaneye götürür. Sevgi'den haberi alan Harun'da hastaneye gider. Anna baba paylaşımından sonra Dilara'dan özür diler. Kadın biraz yumuşamaya başlamıştır.

Cansu annesinin tek başına hastanede kalmasına kıyamasa da olaydan geç haberi olmuştur. O akşam Deniz ile evde yemek pişirme etkinliği yaparlar. İkili çok mutludur. Deniz site yapmayı planladıkları site için arsa toplamaya başlamıştır 


Diğer tarafta Özkan; Cansu'nun verdiği parayla bakıcı sevgiye hava atmaktadır. "Elden düşme yat aldım" der :)) Tamirci Engin; Özkan'a duyduğu haberi yetiştirir. "Deniz'in babası mafyaymış".

Çolak Burhan; Rahmi'yi içirse de ağzından laf alamaz. Bu sefer Rahmi'nin eski kankasından Rahmi ile ilgili bilgi ister. O da "Yıllar önce Rahmi kızını ... bir adamla evlendirdi. Sonra kız kendini öldürdü dediler ama bence durum şaibeli" der. Burhan bu işin peşine düşer.

Dilara Hazal'ın eve gelmediğini görünce kızını arar ama Hazal açmaz bile. Dilara "Ya benim kurallarıma uyarsın ya evden gidersin" der. Emrah aradığında Hazal'ın sevgilisi telefonu açıp ona bağırınca çocuk çektiği fotografları Cihan'a atar. Cihan küplere biner.

Sevgilisi Ayşe Cihan'la Alanya'ya tatile gider. Çok güzel zaman geçirirler. Maide kızından fotograf ister. Cihan'ın da onayını alan Ayşe ikisinin fotografını annesine atar. Harun ve Maide resimleri görünce şok olur. Harun o sinirle helikoptere atlar ve Alanya'ya; Ayşe ve Cihan'ın yemek yediği restauranta kadar gider. İkili Harun'u görünce kendince şaşırırlar. 

Hiç yorum yok:
Write comments