2.06.2016

Kara Sevda 33.bölüm özet. Herkes Zeynep'in Emir'den hamile olduğunu öğreniyor.

Amcasının yönlendirmesiyle iki kardeş de arşiv odasında kozlarını paylaşırken polisler Ozan'ı götürüyorlar. Avukatı ararlar. Zeynep kocasıyla karakola gider. Asu; Emir'e silah çeker ama tabiki Emir elini tutar; silahı kendi şakağına dayattırır. "Bu gece neden burda intihar ettiğini kimse anlamıycak" derken içeri polisler girer. Emir'i polisler kelepçeler ve götürülür. Leyla Kemal için endişelidir. Asu da kendisi için korkmaktadır. Emir'in er veya geç çıkacağını bilirken; kendisini amcasının sattığının farkındadır. Tufan'a olanları anlatır. Eve gidip amcasına Emir'in tutuklandığını söyler. Hiçbir şey yokmuş gibi davranıp görüntüleri amcasından çalmak niyetindedir.

Emir karakoldan Tufan'ı arar ve "Asu'nun peşinden ayrılmıycaksın" der. Tufan telaşlanır. Nihan; Tufan'a sorar. "Kemal'e delilleri sen mi verdin?" diye sorar. Tufan inkar eder.

Kemal soruştırmayı yapan ve görüntüleri verdiği komiserle konuşup Ozan'ı korumaya çalışsa da adam biraz sansasyon peşinde koşan bir tiptir. Emir; "Karen'in benden para koparmak için kurduğu bir tuzakmış" derken; Ozan da"Sarhoştum, silahı oyuncak sanıyordum. Oyuna geldim" der.

Ozan'a avukatlık yapan aile dostlarına ve Emir'in avukatlarına gerçekleri anlatmaya karar verirler. Bir taraftan da delilin ne olduğunu ve kimin polise verdiğini düşünürlerken Kemal gelir. Kendisinin görüntüleri verdiğini söyler. Galip Kemal'in yakasına yapışır. Kemal adaleti de satın alamamaları için görüntüleri halkın görmesini sağlamayı öngörmektedir.

Komiser "Ozan'a itiraf edersen daha iyi olur. Bunu Emir planlamış" der. Ozan fenalaşır. Hastaneye götürülür. Ailesi de onunla gelip koridorda bekler. Nihan Kemal ile konuşmaya gider. Fakat birşey fark etmez. Nihan hastaneye geri döner. Ozan'ın yanına giremediği için yan odasından duvara vurarak orada olduğunu anlatır.


Asu görüntüleri almak için hareket etse de amcası çoktan bir mektup bırakıp gitmiştir. Tufan'ı arar. Tufan ona "Kemal'e git Asu. Şuan senin için en güvenli yer orası" der. O da Kemal'e gider. Sabah Nihan gelir "Polise neler anlattın?" diye sorar. Emir avukatını beni çabuk çıkar diye uğraşır. O gecenin görüntüleri internete düşmüştür. Bakanlıklar ve özel şirketler Kozcuoğlu holdingle iş yapmayı bırakmaya başlarlar. Savcılık da ek gözaltı süresi istemiş. Basına yansıyan görüntüler bunların yaşanmasına sebep olurken Emir soğukkanlılığını kaybetmeye başlamıştır.

Asu Kemal'i takip eden bir araç vardır. Asu Kemal'e "Amcamın düşmanları var" diye yalan söyler. Bu arada Zehir; Kozcuoğlu'nun katılamadığı bir ihaleyi alır. Emir; Nihan'ı arar ve "Şirketteki yerime geçmeni istiyorum" der. Nihan tereddütsüz kabul eder. Bir şirket toplantısına kocasının yerine katılarak Kemal'e göz dağı verir.

Zeynep; Ozan'a birşeyler götürme bahanesiyle eve girer. Fakat Emir'in odasına girer. Kokusunu üzerine sıkar. Nihan kokuyu duyup Zeynep'i sıkıştırır. Asu bu kavgayı görüp duruma müdahale eder. Ertesi gün Ozan ve Emir tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirler. Asu çok panik olur haklıdır da çünkü çıkar çıkmaz ilk sorduğı "Asu nerde?" olur.

İlk iş Zeynep ile buluşur. "Aşkına inanırım ve çocuğa dokunmam. Asu ile buluşmanı istiyorum"der. Zeynep'in tek istediği bebeği hissetsin diye Emir'in karnına elini koymasıdır. Bu sahneyi Nihan görür ve herşeyi anlar. Zeynep hakkaten Asu'yla buluşur. Kemal Asu için endişeli olduğundan Zehir'i arar ve "Onu uzaktan da olsa koru" der. Zeynep Asu'yu Emir'e satar. Nihan ve Zehir onları uzaktan takip eder. Emir'in varlığını anlıyamamışlardır. Zehir Kemal'e haber verir. Asu ve Emir tenha bir yerde konuşurlar. Kemal de oraya gelir. Bir şekilde içeri girer. Emir Asu'yu vurup suçu Kemal'in üzerine atacaktır. Bunun yolu ise üzerinde Kemal'in parmak izleri olan silahtır. Zeynep'e verdiği silah sahteymiş. Tam vuracakken Kemal çıkagelir. Asu'ya "Ne oluyor Asu?" der.

Asu da "Zeynep Emir'den hamileymiş" der. Kemal şok olurken, Nihan'ın varlığı ile işler iyice karışır.







Hiç yorum yok:
Write comments