7.06.2016

Paramparça 69. bölüm özet. Cihan; Ozan'ı hastaneden çıkaracak mı?

Harun; Ayşe ve Cihan'ın yemeklerini basar. Cihan tuzağa düşürüldüğünü zannederek kıza kötü davranır. Harun da Ayşe'nin tuzağa düştüğünü düşünmektedir. Ayşe ise Cihan'ı bırakmak niyetinde değildir. Kırgın bir şekilde evinde arkadaşıyla dertleşir. Cihan da Yıldırım ile konuşur. Yıldırım olayın tezgah olduğunu düşünmemektedir.

Çolak Burhan; Candan'a gider ve "Benim de Cihan Gürpınar'la hesabım var. Beraber çalışalım" der.

Mahide hala Cihan'a çok kızgındır. Ayşe'nin evine gidip "Senden Cihan'ı bırakmanı istesem beni affeder misin?" der. Ancak Ayşe'nin bırakmak gibi bir niyeti yoktur.

Dilara'ya ablasından bir telefon gelir. Anneleri beyin kanaması geçirmiştir. Dilara'nın bu durumda hemen yurtdışına gitmesi gerekmektedir. Apar topar eşyalarını toplar ve gider. Harun'u arasada ulaşamaz.

Deniz aldığı arsada mühendislerle çalışırken kaba dayı bir tip gelir ve "Seninle hemen tapuya gidiyoruz. Arsaları bana devrediyorsun" der. Birbirlerine silah çekerler. Son anda Deniz'in adamları gelir ve kaba dayı tip tehditler savurarak gider. deniz Cansu ile buluştuğunda restaurantın önünden yüzlerce kalp şeklinde balon uçurur ve sonrasında "ilişkimizi daha ciddi düşünmeliyiz" der.


Cansu babasına uğrayıp annesinin yurtdışına gittiğini anlatır. Deniz ile buluşacağını söyler. Deniz'in babasının ortaya çıktığını şirket kurduklarını anlatır. Cihan biraz endişelenir. Yıldırım ve Cihan çocuklarla ilgili konuşurken Hazal'a da hisse vermesi gerektiğine karar verip işlemlere başlar. hazal'ı da şirkete çağırıp hisse olayını söyler. Hazal tabiki çok mutludur. rahmi Gürpınar Hazal'ı sevgilisinin klibinin müzik kanallarında çıkması için para verdiğini duyar.

Keriman; Dilara'nın gitmesini bahane edip köşke yerleşir. Özkan'ın Sevinç'e para yedirdiğini anlayınca kardeşine şantaj yaparak para kopartır. "Eger parayı vermezsen Sevinç'e ve Engin'e gerçekleri anlatırım." der.

Harun Dilara'nın gittiğini öğrenince bakıcısıyla parktayken çocuğu kaçırtır. Sevinç; Cansu'yu arar ve "kardeşini kaçırdılar" der. Cansu çok üzülür, panik olur ve babasını arar. Cihan çocuğu Harun'un kaçırdığını tahmin edip evine gider. Hala Cihan'ın üzerine olduğu için Mahide çocuğu istemeye istemeye Cihan'a verir. Cansu ise annesinin haberi olduğunu öğrendiğinde tavır yapar.

Memleketten gelen birilerinden Ayşe annesinin beyninde doğuştan bir ur olduğunu öğrenir ve endişelenir.. Harun'un inşaatında bir kaza olmuştur. İşten eve geldiğinde oğlunu evde bulamayınca halasına bağırır.

Ayşe; ailesine rest çeker. Ancak Cihan hala Ayşe'ye güvenmemektedir. Ayşe bir hastası için gittiği akıl hastanesinde açık olan kapıdan içerde yatan Ozan'ı görür ve Cihan'ı arar. Cihan apar topar gelir ve oğlunu oraya yatıranların babası ve Dilara olduğunu öğrenir.



Hiç yorum yok:
Write comments