2.11.2016

Babam ve Ailesi 7. bölüm özet - Zar zor da olsa nikah kıyıldı


Babam ve Ailesi 7. bölüm oldukça hareketliydi, entrika doluydu. Geçen bölümün sonunda Kemal ve Nilgün nikah masasındayken Kadir gelmişti elinde evlilik sözleşmesiyle. "Kemal bey" diye bağırmaya başladı. Kemal şaşırdı, Nilgün'e zorla söyletti sözleşmeyi kimin imzalattığını. Kadir çok üzüldü, mahcup oldu. Nilgün nikah masasına oturmaya ikna olmadı,çekip gitti. Kemal Fadıl'a yumruğu çaktı. Bavullarını toplayıp çocuklarıyla birlikte Adana'ya dönmeye karar veren Nilgün çok kararlıdır.

Evdeki hizmetçi Emine'yle işbirliği yapan Suzan Kemal'le öpüşür gibi bir fotoğrafını çektirir. Suzan'ın entirkaları bununla sınırlı kalmıyor, Kemal'i şirketten de kovmak için, hisselerini elinden almak için hain bir planı uygulamaya koydu. Sinan Tuzcu'nun oynadığı sevimsiz ir akrakter dahil oldu hikayeye.

Ertesi gün havalimanına gitmek için dışarı çıktığında Kemal arabaya binen Nilgün'ü alıp kaçırdı. Evde çocuklar nikah hazırlıkları yaptılar. Kemal'le Nilgün geldiler ve kıyılamayan nikah bu sefer kıyıldı.


Nikah sonrası hep birlikte yemeğe çıktılar. Gittikleri mekanda Ece ve babası da vardı. adam herkesi gıcık etmeyi başardı. Ece de babasıyla tartışıp mekandan ayrıldı. Kadir onu teselli etmek için yanına gitti. Galiba Kadir Ece'den hoşlanmaya başladı.

Aileden dışlanan, parasız bir şekilde ortada kalan Fadıl gidip Suzan'a işbirliği teklif etti. Suzan böyle bir teklifi kaçırır mı, kaçırmaz elbette...

Ece'nin de Kemal'in zamanında şirketten kovduğu ortağının yani o sevimsiz adamın kızı olduğunu öğrendik. Bu adamın bağlantısı olan mafyatik bir adam daha katıldı konuya. Meğer o adamın babasının yıllar önce intihar etmesine de Kemal'in babası sebep olmuş. Adam Kemal'i mahvetmeye yeminli...

Mert'le Ece'nin ayrıldıklarını öğrenen kız arkadaşı Sedef aynı gece Mert'in sarhoşluğundan yararlanıp geceyi onunla geçirmiş gibi gösterdi ve çiftin tamamen ayrılmalarına neden oldu.

Kemal Mert ile Kadir'in birlikte şirkette çalışmalarına karar verdi. Mert ve annesi buna önce çok şiddetli tepki gösterdiler ama sonra onlar da ikna oldular.

Diğer yandan da Hasret Çiçek'in okulunda müzik öğretmeni olarak göreve başladı. Tabii bu da bir krize sebep oldu. Ama şeytan Suzan bu konuyu da kendi lehine kullanmaya karar verdi.

Suzan emir verdi, Fadıl gidip Nilgün'ü yalanlarıyla kandırdı ve ona Kemal ile Suzan'ın öpüşür gibi göründüğü fotoğrafı kendi görmüş ve çekmiş gibi gösterdi. 7. bölüm burada sona erdi. Bakalım bu konu nasıl halledilecek...İzleyip göreceğiz...

Hiç yorum yok:
Write comments