2.11.2016

İçerde 7. bölüm özet. Melek kimin kızıymış bilin bakalım

Mert'i takip eden Aslan Celal ile ikisinin fotograflarını çekmişti. Celal gittikten sonra da Mert ile yüzleşir. İkisi de birbirlerine silah çeker.Fakat Celal Aslan'ı arkasından vurarak öldürür. Yanına geçen bölüm Sarp'ın üzerine kurşun yağdırdığı mermilerin çıktığı silahı bırakır. Cep telefonunu alıp kaçarlar.  İçindeki kartı alıp telefonu atarlar. Oraya çok yakın olan Sarp ve Yusuf müdür silah sesini duyup gitseler de sadece cesedi bulurlar.

Mert çok üzülmüştür ama Melek ve kendisini Coşkun'un elinden kurtaran Celal'e de borçludur. Musa onu arar ve Aslan'ın öldüğünü söyler. Çocuk tekrar olay yerine gittiğinde daha da etkilenir. Ekibe yeni biri dahil olur.

Sarp Celal'in evindeyken Melek oraya gelir ve internete düşen Coşkun'un haberini gösterir. Celal bilgisayarla ilgilenen çocuğu arar. Ancak çocuk bu haberin izini ancak resmi kanallar ile sürülebileceğini söyler. Merkezde de ekip ve Mert aynı haberi görür ama tabi o Eylem'in yazdığını anlar ve Celal'i arar. Celal illaki "Haberi yapanı bul" der. Eskiyi düşünen Celal'in hatıralarından öğreniriz ki Celal çocukları alıp arkasından Coşkun'u öldürtmüştür.

Füsun teyzenin yanında çalışmaya başlayan Barış'ı oraya Sarp'ın yerleştirdiğini öğreniriz. Annesi onu Melek'in yanında aradığında geçen bölüm yaşanan "Aşkım" diye kayıtlı kişi olayı da çözülür. Çünkü artık annesini aşkım diye kaydetmiştir. Melek'in içi rahatlar. Bir de üzerine kendisini "Meleğim" diye kaydettiğini görünce iyice yelkenleri suya indirir.

Mert Eylem ile gidip "Haberin peşini bırak" der ama kız vazgeçmeyeceğini söyler. Merkeze gelen ve ağlayan Aslan'ın annesi Mert'i daha da üzer. Celal bir kez daha haber için onu sıkıştırdığında haberi kaldırtması için Eylem'in gözünü korkutmak için birini tutar. Adama para verirken Sarp onu duyar ve Mert'in anlatmasına fırsat vermeden kavgaya tutuşur. Anneleri onları görüp kavga ettikleri için kızar

İnternet haberini yaptıran Coşkun'un yanında çalışan biri olan Talip'miş. Celal'i arayıp para ister. Melek de buluşup Mert'ten haberi yapanı bulmasını ister. Sarp Eylem'e gelen maili Yusuf'a atıp takip etmesini ister. Adamın adını ve kaldığı oteli bulup Sarp'a haber verir. Sarp adamı takibe başlar. Adamı konuşturduğunda Umut ile değil Melek ile ilgili bilgi alınca afallar.


Alyanak Sarp'ın elinde tuttuğu resmi bulmaya çalışır ve odasını araştırtır. Çocuğun resmini bulur. Umut'un babasının iki çocuğu olduğunu ve birinin kaçırıldığını hatırlar. Odayı eski haline getirip o an için bunu Celal'e söylemez

Yeşim Davut ile buluşup Sarp ve Melek'ten bahseder. Celal Davut'u çağırıp parmak izin alındı. İşlerden uzak durmalısın diyince Davut bütün parmaklarını ateşte yakarak izleri yok eder. Ekibe yeni gelen çocuk Davut'un üzerine olan şirketleri araştırır. Mert bu bilgiyi Yusuf'a söylemez. Ama Talip'in fotografını Yusuf'un masasında görünce tanır ve bilgileri alır.

Melek'in Celal'in öz kızı olduğunu öğrenmiş olan Sarp'a anlatılana göre kızın annesi aşığı ile kaçmış. Celal onları bulup öldürmüş. Kızı Coşkun'un yanına vermiş ama sonra öz kızı olduğunu anlayınca Coşkun'dan kızı alıp yetiştirmiş.

Celal Mert'e sen uzak dur ben işini bitiricem dese de Mert olayın peşini bırakmak istemez ama adam da otelden ayrılmıştır. Celal de Sarp'a akşam seninle işim var der. Davut da Talip'in evine gidip karısı ve çocuğunu rehin alır. Adamı "Ya sen ya oğlun ve karın" der. tam o sırada Yusuf ve adamları gelir. Talip sevdiklerini kurtarmak için onca polisin ortasında kendini öldürür. Sarp ve Mert bakakalır. Celal yürüyüp gider. Onları uzaktan dürbünle hepimize sürpriz yapan Coşkun izlemektedir. Megerse ölmemişmiş.




Hiç yorum yok:
Write comments