6.11.2016

Bodrum Masalı 11. bölüm özet. Yıldız her şeyi öğreniyor

Aslı ve Ateş'i yine her zamanki gibi Faryalı kurtarıp kızı hastaneye yetiştiriyorlar. Evren Yıldız'a Aslı'nın hasta olduğunu ama Ateş'in iyi olduğunu söylese de kadın korkar ve fenalaşır. Hastaneye Aslı'nın babası da gelir ve Ateş'e kızar. Aslı kendine geldiğinde ilk Ateş'i yanında ister. Bu durum hastaneye gelen Alara'yı kıskandırır. Ateş'e barışalım der. Babasının onu evden attığını söyleyip kendisini acındırır. Beraberlerken de sürekli Aslı ile yazışmasını da kıskanır ve kavga çıkartır.

Su, Kelebek ve Cenk adada Ateş ve Aslı'yı aramaktadır. Su kayanın üzerindeyken bir yılan görüp seslenir. Cenk yılandan korktuğu için kızın yanına yanaşamaz ama Kelebek türkü söyleyerek Su'yun yanına giderek onu kucağına alır ve kurtarır.

Evren herşeyi kendi yapmış gibi davranıp eve geri dönmeye çalışır. Bi de yüzsüz yüzsüz Faryalı'yı sorumsuz ve kötü adam gibi anlatır. Zaten Yıldız da Faryalı çocukları gönderdi diye ona kızgındır. Gözde Şule'den oteli kurtaranın Faryalı olduğunu öğrenir. Yıldız'dan da kendi verdiği saati Evren'in satıp Yıldız'ın gözüne girmek için parayı İpek'e verdiğini öğrenir.

İki haber ona fazla gelir ve Yıldız'a oteli kurtaranın Ateş ve Faryalı olduğunu ama Evren yapmış gibi yaptıklarını söyler. Yıldız Faryalı'nın Evren'i sevmediği için böyle birşer yapmayacağını düşünse de heryerde Faryalı'yı arayarak bulur ve ona sorar

İpek Kelebek'i arar ulaşamayınca Faryalı'ya sorar. Faryalı durumu anlayıp Kelebek'e "Kıza ümit verme" der. Kelebek de kıza biraz daha mesafeli davranmaya çalışır.

Cenk Kelebek'in bu kahramanlıklarından sıkılır ve Uzay ile bir plan yapar. İlişkilerinin yıldönümünde bir organizasyon yapmayı planlarlar. Kelebek'e isim vermeden bu organizasyonu düzenlemesi için para verirler. Kelebek bu organizasyondaki aşık çiftin Su ve Cenk olduğunu görünce bozulur. Tam o sırada Uzay Su'yun küçük köpeğini küçük bir kayıkla suya bırakır. Su köpeğini görünce telaşlanıp bağırmaya başlayınca Kelebek denize atlayıp kurtarmaya giderken Cenk önceden hazırda tuttukları jet ski ile köpeği kurtarıp hava atar. Ama Su yine de odasına gidip Kelebek'e teşekkür eder.

Alara Ateş ile olan kavgasının ardından eve döner. Ama tekrar bir araya gelirler. Hayallerinden ve verdikleri sözlerden dönmezler. Ateş'in elindeki para ile İstanbul'da bir ev tutmayı planlamaktadırlar. Alara'nın annesi Uzay ve Cavit ile konuşur. Cavit kızın İstanbul'a gitmesine izin verir. Okul ve yol paralarını karşılayacağını söyler. Uzay da Ateş'e Aslı'nın babasına gece adada ikilinin başbaşa kaldıklarını söyler. Ateş şaşırır

Ertesi gün üniversite sınav sonuçları açıklanınca Ateş ve Alara İstanbul'u Aslı İzmir'i kazanmıştır. Ancak babası Aslı'ya o gece adada beraber kaldıkları için çok kızar. Aynı zamanda tekneyi de bozdukları için tamirci faturası fazla gelmiştir. Nasıl onaracaklarını, ava çıkmazlarsa nasıl geçineceklerini, taksidi nasıl ödiyeceklerini bir de üzerine kızı nasıl okula gönderceklerini konuşurlarken Ateş onları pencereden duyar.

Aslı'nın babası o sırada Alara'nın bu haberi veren kişi olduğunu söyler. Aslı da Ateş de şaşırır. Kız Ateş üzülmesin diye babasının bunu Ateş'e söylememesini bunun karşılığında okula gitmekten vazgeçeceğini söyler. Ateş bunların hepsini duyar ve Alara'ya gider. Bile bile kötülük yapan biriyle artık beraber olamayacağını İstanbul'a da onunla gitmeyeceğini söyler.

Ateş elindeki parayı Aslı'nın babasına verir. Aslı ve Ateş yolda karşılaşır. Aslı yaptığı fedakarlık için ona teşekkür eder. Çocuk da onun da kendisine yaptıklarını hatırlatır. Aslı İzmir'e gideceği için artık Ateş'e babası ve Gözde ile ilgili gerçeği anlatmak üzereyken Evren onlara doğru yürümektedir.


Hiç yorum yok:
Write comments