17.01.2017

İçerde Dizisi 17. bölüm özet. Melek kurtuluyor

Geçen bölüm tam Coşkun Mert'e telefonda adını söyleyecekken konuşmayı dinleyen Celal; mahsustan Coşkun'a bağırır. Adam da telefonunu kapatır. Mert de gerçek ismini öğrenemez. Evine gelen Mert orada kendisini bekleyen Sarp ile karşılaşır ve görüntülerle ilgili konuşurlar. Sarp; Mert'i Leyla hanım ile kardeşi Umut için konuştuğuna inandırır. Celal babayı satmasını isteyen Mert'e "Ben Celal babayı satmam" der ve kadını da Celal babanın öldürmediğini söyler. Mert Sarp'ın söylediklerini Celal babaya üstü kapalı sorup teyit eder.

Sarp da müdürü ile konuşur ve kayıtların boş olduğunu çünkü kayıtları geri döndürülemeyen bir programla silinmiş olabileceğini düşündüğünü söyler. Bu işin sorumluluğunun Mert de olduğunu da söylediğinde bu kez Sarp'ın kafasında acaba Mert beni yemliyor mu diye gelir.

Coşkun ise Mert'den faydalanamayacağını anlayınca Yaşar birine gider ve yıllar öncesinde babasını öldüren kişinin Celal olduğunu söyler.

Melek yaşadıklarından sıkılmıştır. Valizlerini toplayıp  tatile gitmeye karar verir ve Sarp'a da gel der. Kızı takip eden adamın önünü birileri keserken birileri de Melek'i kaçırır. Celal her yerde kızını ararken O Mert'i arar ve telefon sinyalinden kızını bulmasını ister. Mert telefonun sabit bulunduğu yeri  Celal'e söyler.

Yeşim yaptırdığı DNA sonucunda Celal ile Melek'in baba kız olduğunu öğrenir ve hırsından kudurur. Ertesi gün eve gelmeyen kocası ile yüzleşir. Celal doğruları anlatmak zorunda kalır. Yeşim ise Melek'e olan bu düşkünlüğüne kızarak kızı ile Sarp arasında gizli bir ilişki olduğunu hatta Sarp'tan şüphelenip annelerini kaçırdığında Melek'i kaçırmasının oyun olduğunu; Melek'in gönüllü kaçtığını söyler. Celal öfke ile Sarp'ı getirmeleri için adamlarına emir verir

Yusuf müdür hastanede yatmaktan sıkılır ve görevine döner. Öğrendiği ilk şey de birisinin kayıtları geri getirilemiyecek şekilde sildiğidir. Tabi ki emen Mert'den şüphelenir ve Mert'i acilen merkeze çağırır. Yusuf müdür ekibin başı olma işini Mert'den alır; Sema'ya verir.

Alyanak uyuşturucu isteyen Gökhan'la konuşur. Gökhan Yusuf müdürün karısının oğludur. Sonradan öğreniriz ki Gökhan; Yusuf'un oğluymuş ve adamın bundan haberi yoktur. Eski karısı oğlu için Yusuf'dan yardım ister. Gökhan Alyanak ile konuşmaya gider. Alyanak'a ön ödeme yapar.

Sarp kendisini endişe ile bekleyen Eylem'e "Mert seni kullanmış; ondan uzak dur" der. Eylem de Mert ile buluşup "Beni kandırdın" der. Ama Mert kızı "Senin için Sarp'ın görüntüleri olan bu videoyu sildim. Bu anlaşılırsa polislikten bile atılırım ve bunu senin için yaptım" der. Kız da Mert'i gücendirdiği için kendini kötü hissetmektedir.

Adamlar gelip Sarp'ı alır ve Davut'un depoya Celal babaya götürür. Celal baba çok öfkelidir. Sarp'a bir çeşit rus ruleti gibi bir şey yapar. Silahtaki mermileri çıkarıp bir tane koyar. Sarp kafasına silahı dayar ve tek tek sıkmaya başlar. Sonuncuya geldiğinde içeriye Celal'in adamı girer ve Melek'in kaçırıldığı haberini bomba gibi ortaya bırakır.

Celal baba Mert'den aldığı adrese adamları ile beraber gitmek için hereket ederken Sarp'ı orada bırakır. Sarp Celal'in adresi yazdığı yeri karalayarak adresi bulur ve başında bekleyen adamı etkisiz hale getirip Celal'lerin peşinden gider.

Celal baba ve adamları verilen adrese Melek'i kurtarmaya gider. Yaşar oraya bomba döşemiştir ve adamları ile içeri giren Celal babanın görüntülerini Melek'e izletir. Sarp da daha sonra geldiği bu mekanda arka tarafta dururken yine arkada durupda olanları izleyen bir arabayı fark eder. Arabaya doğru giderken Yaşar adamlarına bombayı patlatması emrini verir. Sarp onları yine kurtarmıştır. Kumandayı adamlardan alıp depoyu boşken patlatır. Sonradan öğreniriz ki Yaşar yıllar önce Celal'in karısıyla kaçan adamın oğluymuş ve onu Celal öldürmüş

Celal babalar depoyu patlatmakla görevli adamı sorguladıklarında Yaşar ismine ulaşırlar. Zaten Yaşar da onları arayıp Coşkun ile de konuştururlar. Celal babayı tek istemektedirler. Yeşim yaptıkları için Celal'den özür diler. Celal tek başına gitmekte ısrarlıdır. Füsun teyzelere yemeğe giden Mert kardeşini düşünmekten yemek yiyemez ve çıkıp gider. Telefonla Celal'i arayıp şuraya buraya git diye yönlendirirler. Sarp'ın fikri olan bir verici ile Coşkun ile buluşur. Coşkun vericiyi bulup imha eder. Arada kargaşa yaşanır. Celal'i kızının da bulunduğu yere götürürler. Sarp ve diğerleri baskın yaparlar. Megerse Celal ikinci vericiyi adamlardan birinin üzerine yerleştirmişmiş. Celal silahını Coşkun'un kafasına dayar. Bölüm öylece biter.







Hiç yorum yok:
Write comments