19.11.2017

İsimsizler 23. bölüm Bruski bombayı patlatacak mı?

Damla kendisini geçen bölüm sonunda üzerinde bombayla sahilde bulmuştu. Burski ise onun yakın ama uzağında elinde patlatma kumandasıyla beklemektedir. Kızın anne babasını uzaktan görmesine izin verir ama bu arada kendisi de babası "Dayı"yı görür. Kim olduğunu merak eder. Uzaktan Derman da sanki Damla'yı gördü zannedip peşinden koşar; tabi bulamazlar. Kudret Bruski'ye canlı yayınlanacak bir spor müsabakasında Damla'yı patlatmasını emreder.

Fatih ise Handan'a gider ve olanları öğrenmeye çalışır. Geceyi kızda ama koltukta geçirir. Sabah Handan Kudret'e giderken O da kıza kahvaltı hazırlar. Kudret; Fatih'i araştırmaya başlar

Kudret; Handan'dan Kuşçu'ya ait chipi bulup getirmesini ister. Handan da Korkut'dan Kuşçu'nun otopsi raporunu ister. Dayısının midesinden çıkan yüksek korumalı chip'i başkan'ın bir merkezinden Korkut'un yardımıyla çalar. Handan; Korkut'tan chipi kopyalayıp üzerinde çalışmasını; orjinalinin içine virüs yerleştirip kendisine vermesini ister.

Afran ise Damla ve Bruski'nin nerede olduğunu öğrendikten sonra Fatih'e haber verir. Damla'nın kimliğini bilmemesine rağmen resmini çekip yiğenine yollar. Fatih kızı hemen tanır. İstanbul da olduğunu ve irtibat kuracakları kişiyi de Fatihlere haber verir. Fatihler de irtibat kuracakları adamı aramaya başlarlar. Damla patlatacağı mekana girerken köpek ona doğru havlayınca panik olup koşmaya başlar. Polisler de köpekle peşinden koşar ama Burski kızı kurtarır.

Fatihler adamın deposuna baskın yapar. Adamı yakalarlar ama kızlarla ilgili konuşturamadan Atem'in bir adamı onu vurup öldürür. Mobeselerden kızın önceki görüntülerini bulurlar. O civarda gezmeye araştırmaya başlarlar. Diğer tarafta Bruski iki genç erkekle buluşup bir ambulansı gasp eder. Diğerleri ambulans personelinin kıyafetlerini giyer; Bruski Damla'ya ilaç verip bir spor salonuna sokar. Kız hayaller görmekte anne babasının sesini duyup kalabalığın içine doğru yürümektedir.

Handan chipi Kudret'e vermek için buluşur. Fatih Handan'ı arayıp Damla'nın İstanbul da olduğunu ama ne eylem yapacağını bilmediğini söyleyip bilgi toplamasını söyler. O andan itibaren Handan chipi alamadığını söyler. Kudret de chipi alabilmek için Yakup'un kızıyla chipi değiş tokuş yapmayı planlar ve hemen Bruski'yi arayıp operasyonu iptal eder. Kızı bir örgüt evine götürür.

Kudret hemen Yakup'u arayıp kız ile chipi değiş tokuş yapmak istediğini söyler. Yakup da bunu Fatihlere söyler. Handan chipi ayarlar. Kudret önce chipi alıp sonra kızı uygun bir yere bırakacağını söyler. Bruski; Damla'yı uyandırıp arabaya bindirir. İlaç vermeyi yine unutmaz.

Handan ve Yakup chipi Kudret'e verirler. O da kızı Fatihlerin bulunduğu karargaha götürüp bıraktırtıt. Kız baygın gibidir. Damla'yı yukarı taşıdıklarında üzerinde bomba olduğunu görürler. Bruski de dışarıda elinde kumanda ile beklemektedir. Kudret bombayı patlatma emri verir. Tam patlatacak iken 100 - 150 metre mesafede patlatacak kişinin bulunduğunu tahmin eden Dayı; Bruski'yi bulur. Silahını kıza doğrultup durması için ikaz eder. Tabi ki babaya kızını vurdurtmayacaklar ama heyecanlı bir yerde bıraktıkları da kesin. Bakalım haftaya neler olacak?






Hiç yorum yok:
Write comments