19.11.2017

Kalp Atışı Dizisi 20. bölüm Eylül bombadan kurtulabilecek mi?

Geçen bölüm sonunda alp'in Esma için Samet'e hazırlattığı kalpler ve çiçeklerle bezenmiş asansöre Asaf ve Eylül biner. Eylül bir kaç gündür yanında taşıdığı alyansları Asaf'a ve kendisine takar. Esma'yı gözlerini kapatmış bir halde asansörün önünde bekleten Alp kapının açılmasıyla içerde öpüşen Asaf ve Eylül'ü görür. Esma da bana nispet mi yapıyorsun diye Alp'e kızar ve çocuğu dinlemez bile.

Hastaneye birbirlerine japon yapıştırıcısıyla yapışmış bir çift gelir. Samet ne yapacağını bilemez. Selim iki genci bir süre daha yapışkanlı kalmasını sağlayıp sonra ayrılmalarını sağlar.

Nesrin; Eylül'ü arar ve babasının sarhoş olup ona saldırmaya çalıştığını söyler. Eylül gelirken İpek'i arar ve oraya çağırır. Ama Eylül geldiğinde çift çoktan barışmıştır. İpek de oraya gelir ve sarılmış anne babasını görüp tepki verip kaçar.

Ertesi gün hastaneye özel çekim yapmak için kameramanlar gelir. Hastanenin tanıtımı için Sinan ayarlamıştır. Kameramanlara Selim eşlik eder.

Nazlı doktorluğa geri dönmeye karar verir Sinan'la iş görüşmesi yapar. Adam onun Ali Asaf'ın eski karısı olduğunu öğrenince hemen işe alır. Nazlı'nın kocası bu dönüşün Asaf ile birlikte olmak için doktorluğa geri döndüğünü düşünüp Asaf ile konuşur. İpek; Asaf ve Nazlı'nın konuşmalarını duyar. Ablasına gidip durumu anlatır ama Eylül umursamaz.

Nazlı bir çilingire yalan söyleyerek Ali Asaf'ın evine girip yemekler yapar, elbise giyip süslenir.

İpek hastanede bir asansörde bir hasta ile kalır. Bozulan asansörde kız panik yaşar. Oğuz ona destek olur. Bu sahneler de çekim ekibi tarafından kayda alınır. Esma herkesi organize ederek Alp'e değişik bir evlenme teklifi eder

Beyninde çok komplike bir tümör olan bir çocuk hasta hastaneye gelir. annesi %1 ihtimal de olsa zaten ameliyat olmasa da ölecek oğlunu Asaf'ın ameliyat etmesini ister. Denerler ama başarılı olamazlar. Eylül denemediğini iddia ederek Asaf'a kızıp içerler. Neyse ki çocuk bu durumu olgunlukla karşılar.

Vurularak öldürülen Melda'nın babası hastaneye gelir. Önce Sinan'ın hastane çekimi için gelir ama Sinan'ın istediklerini söylemeyince gönderilir. Gece adam rahatsızlandığını söyler ve hastaneye ambulans ile getirilir. Adama tetkikler yaparlar. Sonrasında Sinan'a bir mektup yazıp odasına bırakıp çıkar. Sinan mektubu okuyup polise haber verir. Çünkü Melda'nın babası hastaneye bomba koymuştur. Samet ise içinde bomba olan; adama ait çantayı unuttu zannederek adama yetiştirir. Adamı arabasıyla Eylül eve bırakmaktadır.

Asaf nişanlısını arar ve bombadan bahseder. O sırada adam arabanın anahtarını alarak kaçar. Asaf kıza oradan uzaklaşmasını söyler. Ancak kız bir sürü sivil vatandaşın etrafta olduğunu söyleyerek arabadan çıkmayacağını söyler.






Hiç yorum yok:
Write comments