11.10.2018

Çocuklar Duymasın 52. bölüm özet. Tuna'nın tek taş yüzüğü kayboluyor

Emine tam evden çıkacakken koridorda aynı adamı görüp içeri kaçar ve adamla ilgili olanları Haluk'a anlatır. Aynı adamı gören Meltem, Emre, Simay, Emine de adamla ilgili gördüklerini anlatınca Haluk adamın boğazını sıkarak duruma müdahale eder. Adının Ahmet olduğunu öğrendiğimiz adam meğerse çocuk esirgemeden Zeynep'in tanıdığıymış. Kızı evlat edinen aileyi araştırmak istemiş. Haluk ve Meltem adamı tanıdıktan sonra

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde bu haftaya asıl damga vuran ise Tuna reklamını yazacağı 3 karatlık bir tek taş pırlanta yüzüğünü eve getirmesi olur. Gönül kaybolacağı için geri götürmesini ister. Çocuklar da Meltemler de Tuna'ya reklam için fikir vermeye çalışırlar.

Devletin kadın girişimcilere karşılıksız hibe vereceğini duyan Hatice planlar yapar. Önce "girişimcilik" eğitimi alması gerekliymiş. Hatice kirli bebek bezlerini toplayıp bir fabrikaya götürecek bunlar fabrikada yakıta dönüştürülecek Haticeler de kirliler yerine temiz bez vererek kadınlara ücret ödeyeceklermiş.

Emrelerin sitesi yayına tekrar açılır. Arda ve ekibi onlara yeni bir saldırı için beklemededir. Kötü yorumlar yazmaya başlarlar. Reklam vermek isteyen bir firma bu isteğinden vazgeçer. Emre ve proje tekrar zor bir yola girmiştir.

Yiğido kahveden ayrılıp başka iş bulur. Yakup'un kazancı iyi değilmiş ve o gün bir ödemesi varmış. Hatta kahveyi satmaya karar verir. Bunu duyan Şükrü ve Hüseyin; Kadriye anneden, kahve ahalisinden, Kemal amcadan para toplar. En son Yiğido da para ekler ve kahve satılmaktan kurtulur

Dünürler Haluklara giderken yaptıkları içli köfteden götürürler. Meltem vejeteryan olduğunu söyler. Sultan hanım ne olduğunu öğrendikten sonra o da içi gitse de vejeteryan olmaya karar verir. Dünürler evlenme aşamasına geçmek ister. Kız tarafı ne yapacak erkek tarafı ne yapacak diye konuşmak isterler. Meltem bunların eskide kaldığını söylese de Haluk orta yolu bulup durumu idare eder.

Annesiden Tolga'dan sosyal medya hesaplarının şifrelerini ister ve alır. Tolga'nın hesabından İrem'in bir arkadaşını beğenip kıza tanışmak istediğini yazar. İrem bunu duyunca delirir. Tolga hesabının çalındığına kızı inandırıp kurtulur ve hemen şifreyi değiştirir.

Gönüller Haluklara gittiğinde orada Özlem ve Sertaç da oradadır. Özlem'in yaptığı pastayı servis edeceklerken ayakları takılır ve pasta da tabaklar da yere düşer. Herkes bir koldan sehpa örtüsünü, yerdeki kırıkları, bozulmuş pastayı, ince kırıkları toplar. Sonradan fark ederler ki yüzük kayıptır. Bir sürü yerde yüzüğü ararlar ama yüzük evde yoktur. Çöpe bile bakarlar ama bulamazlar. En son yüzük Tuna'nın hor gördüğü kağıt toplayıcı bir gençten çıkar. Genç kendisi getirip yüzüğü verir.

Gönül sürekli Özlem ve Sertaç'la karşılaşmaktan bıkıp tükenmiştir. Sürekli laf sokma veya olayları karıştırmaları da tahammül sınırını aşmasına neden olur. Gönül çok fena haldedir. Durumunu Tuna'ya anlatır ve çocuklarla Meltemlerin istemeyeceği bir karar verir. Bakalım bu karar ne olacak?


Hiç yorum yok:
Write comments