4.12.2018

Ege'nin Hamsisi 19. bölüm özet. Deniz ve Zeynep yeniden el ele

Melahat'ın bağlandığı terk edilmiş yerde yangın çıkar. Şevket ve Deniz onu sora sora bulup kurtarır. Ardından mültecileri kurtarmak için polisten yardım isterler. Tam denize bir şişme botla açılmış mültecileri durdurup kurtarırlar. Adının Ayşa olduğunu söyleyen kızı bir yurda yerleştirirler.

Ertesi gün Melahat; Şevket ile arasının düzeldiğini zanneder ama adam hala tavırlıdır. O sırada dükkanına o akşamki dedikoduları öğrenmek için gelen Sevim ve kızı gelir. "Trip atıyorsa bu adam sana aşıktır" diye tuttururlar. Melahat ciğerleri üşüdüğü için hastaneye giden ana kıza katılır. Şevket de her ne kadar kabul etmek istemese de yakın gözlüğü almak için aynı hastaneye gider. Yanlış anlaşmalar yüzünden Melahatler Şevket'in onkolojiye gittiğini yani kanser olduğunu zanneder.

Otele termal su bağlatmak için anne babasından para isteyen Yılan Nuri'nin konuşmasına Fikret müdahale eder. Nuri'nin kaz gibi yolunmasından korkarak parayı kendi hesabına ister. Sonra otele yatırmak istemez ve bilbordlarda gördüğü bir yapı projesinin satış ofisine gider. Oradaki satıcı Fikret'i kandırıp paralarını alıp kaçar. Nuri de Fikret de dolandırıldıklarını anladıklarında çok geçtir.

Kasap İbo'ya karısı ve kızı tekrar baba olacağı müjdesini verir. Hemde ikiz çocuklarının olacağını öğrenen adam çok sevinip bütün kasabaya bağırarak bunu ilan eder. Sonra da bebeklere para lazım olacağı için balık ekmek satan Dursun'u ve showlarını örnek alıp dükkanının önünde kebapçılığa başlar. Et kokusundan fenalık geçiren karısı durumdan şikayetçidir.

Başkan Nuri ise parka yeni spor aletleri getirmiştir. Yardımcısıyla aletleri denerken oradan geçen Melahat, Sevim ve kızına hava atıcam diye sporu abartır. Kadınların sabahları gelip orada spor yapmasını ister. Tek başlarına bu aletleri kullanamayacaklarını söyleyen kadınlara ertesi sabah kendisinin spor hocalığı yapacağını vaad eder. Ama sabah Başkan Nuri'nin her tarafı spor yüzünden tutulduğu için antremanı iptal ederler.

Aynı iş yerinde çalışmaya başlayan Deniz ve Zeynep cephesinde ise işler karışır. Babası Zeynep'e Deniz'le görüşürse onu Rize'ye götüreceği şantajını yapar. Şirkette fikir ayrılığı yüzünden farklı projelerde farklı ortaklarla çalışmak zorunda kalırlar. Patron ile partner olan Zeynep'i Deniz kıskanır. Hastaneden çıkıp kızının iş yerine sürpriz ziyaret yapan Şevket'e yakalanmaktan son anda kurtulurlar. Şirketin genç patronunun 7 göbekten Trabzonlu olduğunu öğrenirler

Kızla barışmayı başaran Deniz; "Ben Zeynep'i kaçırıcam" diye tutturur. Zeynep istemese de Deniz kızı dinlemez. Tam evden çıkacakken Melahat oğlunu durdurup Şevket'in kanser olduğunu, tek başına hastaneler gittiğini anlatır. Kaçışı iptal eden Deniz; sabah elinden tuttuğu Zeynep ile babasının karşısına dikilip "Bütün şartlarını kabul ettim" der. Melahat de bu sefer oğlundan ayrılmaya razıdır

Hiç yorum yok:
Write comments