4.12.2018

Yasak Elma 25. bölüm özet. Alihan ve Ender evleniyor

Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma da şaşkınlık veren gelişmeler oldu. Halit'in evindeki kamera sistemine girilmiş; kayıt etmemesi sağlanmış olduğu ortaya çıkar. Bir hırsızlık çetesinin işi olduğunu çalışanlardan şüphelenildiği söylenir. Yıldız Kemal'den şüphelenirken Halit çalışanlarla konuşup hepsini işten çıkarır. Aysel bütün bildiklerini anlatacağını söyleyerek Yıldız'a şantaj yaparak kendisini işe geri aldırmasını ister. Yıldız yemek yapamaya çalışır ama beceremez.

Caner ablasına Alihan'la ilgili sorular sorar ama cevap alamaz. Alihan o akşam İrem'in yerine gitmez. Ertesi gün tüm şirkete 5 yıl boyunca şirketten ayrılınamayacağına dair sözleşme dağıtılır. Zeynep kendisine verilmemesine kızıp Alihan'a söylenip imzayı atar. Meger asıl istedikleri Zeynep'in o kağıdı imzalamasıymış

Eve yüklenen kameraları kontrol eden yazılımı Kemal'in yüklemesinden şüphelenen Yıldız adamla konuşmaya gider. Gerçekten programı yükleyen de görüntüleri görüp silen de Kemalmiş. Kemal'den Aysel'i eve aldırmak için yardımını ister. Mücevherlerin gerçeğini satın alıp dijital kasayı açıp geri koymasını ister. Bunun karşılığında Yıldız'dan bir şey isteme hakkı ister; kadın mecburen kabul eder.

Bu sırada Zehra Ender'e kasa ve hırsızlık olayından bahseder. Ender hemen Yıldız'ın yaptığını anlar. Kapalı Çarşı'daki bir ustanın sahtelerini yapmış olabileceğini düşünen Ender; adamla görüşmeye gider. Ondan önce Kemal gidip takıları alır. Hemen arkasından Ender gelir ama bilgi alamaz.

Kemal'e ulaşamayan Zehra Yıldız'la atışır. Sonra içmeye başlar. Evde babasıyla tatsızlık yaşar.

Halit bir toplantı öncesinde Alihan'a kadınlarla ilgili öyle böbürlenir ki adam Ender'in evlilik teklifini düşünmeye başlar. Ender Kemal ile buluşup ondan küçük de olsa otel hisselerini ister. "Eğer çok güçlü bir ortakla gelirsem Halit'e karşı benim yanımda yer alır mısın?" der. Kemal kabul eder.

Takıları Kemal'den alan Yıldız kasayı açtırıp orjinalleri yerine koyar. Halit'e de "O takıların sahte olması saçma bence başka eksper firması çağıralım" der. Başkalarına da sahte demiş o firma falan filan der. Halit hemen başka firma çağırıp sahte olmadığını öğrenir. Yıldız hırsızlık olmadığı için ısrar edip Aysel'i işe aldırır.

Kemal Yıldız'dan akşam ona gelmesini ister. Yıldız ona gider; aklında Kemal'in onunla olmak isteyeceği vardır. Ancak Kemal sadece kadının kocasıyla evliliğine devam etmek için ne kadar ileri gidip gidemeyeceğini görmek için çağırdığını söyler. "Halit'le evli iken benimle olamazsın" der

Zeynep herkesin içinde Alihan'ın evlenme teklifini kabul etmeye karar verip yardım eder. Hakan o sırada yurt dışına gitmektedir. Herkes evlenme teklifini kabul etme partisine gelir. Alihan oraya geldiğinde bir şey söyleyemeden Zeynep herkesin önünde kabul eder. Herkes onu tebrik ederken Ender ortaya çıkıp Alihan ile evlendiklerini söyler. Herkes şoke olur









Hiç yorum yok:
Write comments